hemskt ledsen.

jag blir bara så arg,,
ursäkta att jag är så dålig på att blogga..
men det är typ aldrig nån som bloggar.
Jag ska nog dissa dreamgirls..
för vi gör aldrig något roligt med bloggen.¨.
eller umgås och tar bilder.

 vad tycker ni tjejer/bloggläsare?

EARTH HOUR

helo bloggen! sitter jag och väntar tills robinsson kommer reprisen alltså, men igår så gick jag ner och kollade på f95 's match mot viksjö. sen så gick jag hem och var med min mamma och moster haha dom var jätte roliga! sen så släckte vi alla lampor i hela huste och vi bor i villa och sen tände vi as många värmeljus det var sjukt mysigt! sen spelade vi nått sällskapsspel och åt chips och sånt. sen så gick jag ner och kollade på sverige-portugal och hetingen spelade ju! haha. men den slutade 0 -0 sen så satte jag på nån film och sen somnade jag.

idag vet jag inte vad jag ska göra? haha vil åka till ikea, vet inte varför? men nånstans vill jag åka! men nu ska jag kolla liet på are you smarther then a 5th grader. pussar T


så sjukt fin!


trött

helu bloggen! nu sitter jag här med hårfärg i huvudet, min moster är här och det är hon som hålelr på att färga mitt hår. igår så var det ju egngelskadisco det var inte lika roligt som förra gången. det blev helt fel på slutet om man säger så.. men mest är jag irreterad på en tjej! men iallafall det var roligt förutom slutet vi var typ 30 pers! sen jags skoja men vi var iallfall många! när vi hade kommit hem ifrån discot så var vi döda! fyfan vad vi hade ont i fötterna, men vi mysade lite med chips och kollade på film men alla höll på att sommna så vi stängde av och somna på direkten.

sen idag så valande vi vid halv 10 för det var dås vi skulle upp för alla skulle vara hemma tills tolv elelr coneh skulle träffa mr *hemlig haha. men sen så kollade vi kalrt på filmen och åt det som var kvar av chipsen , sen åt vi frukost och fixade oss sen gick vi hem. men nu måste jag gå och ta bort färgen i håret puss!

/Therese


BILD

Här kommer en liten bild till texten jag skrev nyss :
 

trött -.-

hej alla , idag så vaknade jag och Vanja vid 9 typ, efter en timma så vakanade mirre, efter det så fick det bli mackor och oboy mums gott asso .. idag så kommer jag att vara barnvakt -.- ROLIGT! har faktiskt ingenting att skriva om  .. bloggar kanske senare ! BESOS gianella


Detta fält måste fyllas i

Idag är jag sjukt trött och vill bara gå och lägga mig, Men det går absolut inte att somna. Igår var jag på discot och det blev ganska kul. Dansade mycket med miriam, vanja och nadja.. Det kom många överaskningar och det var kul. Men hoppas det blir roligare nästa gång.

Idag ska jag byta rum.. Det var ju ett tag sen jag tog upp det men så fort mami. Har vaknat ska vi börja fixa. Idag blir det lana med Elina, Micaela, Anna efter klockan 18.00. www.hotel626.com
Pussar nicole!


Hos mirre

hej alla just nu är jag hemma hos miriam med amani och vanja vi fixar oss för discot som väntar ,, Engelska här  kommer vi !aja men i natt ska jag sova hos miriam med vanja det kommer bli fett kul vi kommer äta godis och chips (tjockisar ) haha men vadå det är ju fredag för fan ?snart då kommer vanjas pappa och skjusar oss men innan så måste jag vänta på nicole för att låna henne mitt busskort , mirre, ida , emelie , vanja , yasse , ese , coneh ,  amani , nadwo , nadja, rozzi , nicole och jag såklart kommer vara där :P , bloggar efter discot  pussar

Hemma just nu

Hej bloggen!

Nu sitter jag här vid datorn medan Therese och Yasmina håller på och gör sig iordning, eftersom att jag typ är klar.. Har inte berättat.. Men det är disco i engelska skolan nu ikväll igen. Och självklart ska vi dit! Hehe. Vi ska möta upp några andra också, och powerking ska köpas påvägen dit, love it! Mamma står och lagar mat till oss just nu, hamburgare.. Mums* Snälla mamma man har liksom! (a) Hon har även köpt hem chips till oss, hihi. (a) Gulligt.

Idag i skolan försökte jag redovisa spanska steg 4. Lyckades med halva steget, dock måste jag träna på lite glosor.. Men på måndag blir det redovisat troligtvis! Shit, om jag ligger i fas innan påsklovet så blir jag fett stolt över mig själv, hihi.

Men nu ska vi snart äta, vi hörs nog imorgon eftermiddag eller ikväll.. Puss på er!/ C

hos coneh

hejsan, nu är jag hemma hos coneh med yasse, vi håller på att besämma vad vi ska ha på oss sen ska vi äta hamburgare haha. inatt så sover jag och yasse hos coneh och vi ska lite mys när vi komner hem och typ kolla på en film eller nåttt, men nu ska jag åter gå till klädvalen. pussar!

  
här är några oseriösa bilder som jag tog nyss

/Therese

I skolan

Hello there!

Just nu sitter jag i skolan med Alex, Jesper och mormor mfl. Gabbi och Lina gick precis ner till skåpet. Fast nu kom dom igen :p Har inte gjort så mycket idag.. Ska snart gå på spanska workshop i hopp om att få redovisa steg 4. Skulle vara skönt. Projektprovet i ma ska göras på måndag och troligtvis så redovisar jag Eng 6 på måndag också. Men nu måste jag gå.. Vi hörs när jag kommer hem , tror jag.. /C

hemma idag

helo ! idag är jag hemma för igår så spelade vi fotboll på rasten som alltid, och då har vi ett cyckelställ i järn och bollen ligger vid stället och så missar jag och träffar cyckelstället. först gjorde det inte int men sen mot efetrmiddan så kunde jag verkligen inte gå och hade så sjuuuuuuuuuuuuuuukt ont! men micca som alltid ställer upp så fick jag rida på hennes axlar hem tack älskar dig! sen har jag bara liggat i sängen hela kvällen igår, foten fick jag ha på två kuddar. och jag har inte sovit någonting inatt! :/ och imorse när jag vaknade så hade mina ögon svullnat upp för jag har gråtit så mycket.. not good! ikväll är ju engelska så jag är hemma idag och vilar upp foten, juste igår hade jag utväcklingssamtal det gick jätte bra faktiskt! men nu ska jag ta nått att äta hejdå!



/Therese

Före och efter

Godmorgon bloggen!

Sorry för dålig uppdate.. Men jag satte aldrig på datorn igen igår efter min träning. Orkade inte, la mig i sängen direkt efter duschen.. Men jag tänkte visa er hur det blev när jag klippte mig.. Inte så jätte jätte tydligt pga att jag täcker för mig ansikte.. Men ni får fler bilder senare..

Here you go ;

Före ;



Efter ;

 
/ Coneh


Skolan

Hello!

Nu sitter jag här i skolan med Gabbi, Mällwin och Alexandra. Vi har precis haft Kurs. Det har inte hänt så jättemycket idag faktiskt.. Men jag hann inte skriva imorse så jag tänkte bara slänga in ett inlägg nu.
Föresten, efter skolan ska jag ta tåget till mammas jobb. Där ska jag väl sitta i drygt en timme och plugga och sedan ska jag och mami gå iväg och klippa oss. Ni får både för & efter bild när jag kommer hem.
 Nu ska jag hitta lite  bilder på turkiet som jag ska börja skriva om,puss, C !


inte skrivit ..

Helo! förlåt om jag inet bloggade igår men jag hann helt enkelt inte, igår efter skolan så gick vi ner till gården. igår var det ju voffeldagen så då åt vi vofflor så himmla gott! sen så gick jag ner till bolinder med nicole, där nere var yasse,mirre,nadja och vanja. vi spelade fotboll och sen gick dom hem fast jag och nicole var kvar , sen kom joseph och alexander ner. vid kvart i 7 så kom nicoles pappa och hämtade oss för vi hade möte om våran klassresa som vi ska åka på i maj längtar! sen så gick vi direkt till träningen och då spelade vi bara match, sen så gick jag hem och duschade en varm dusch denhär gången. eftersom jag bor i villa så tar varmvattnet slut ganska snabbt och det är alltid jag som får duscha -.- men sen tog jag två mackor och sen sommnade jag.. men nu måste jag jobba! skriver mear efter skolan pussar T

ursäkta

Ledsen för dåligt updatering, Men igår har jag kört fotboll med therese och ätit goda våfflor som man måste göra på våffeldagen! Jag hade också möta med klassen och sen träning, Sen ha ingenting mer hänt

Jag hinner inte blogga mycket idag.. Men ska försöka att ta foton med mobilen och lägga in så ni får se min vardag.
Pussar nicole

Plugg och halvsjuk (?)

Hello sunshines!

Bloggade tyvärr ingenting i skolan.. Var inte heller där så länge. Hann skriva två sidor i engelska, en text om fotboll (lovelovelove!) och en annan text som faktiskt också handlade om fotboll, om en valrfi match. Jag redovisade även den muntliga delen i ma för Carro. Så på måndag gör jag Projektprovet och sen kan jag äntligen lämna det jobbigar och urtråkiga steg 5 i matte! Superskönt. Och på idrotten.. Det var verkligen jättekul! Vi hade dans, enskild dans. Hatar att ha pardans i klassen, hehe. Men det var verkligen jättekul, fast jag var inte så duktig.. Klantade mig alltid på stegen man skulle ta bakåt (minns inte namnet på stegen/dansen) Men jag ansträngde mig och kunde tillslut. Fast jag tycker synd om dom som var i mitt ''lag''.. Vi avslutade med en slags battle. Och jag som var dålig drog ju ner våra poäng.. Haha! Men mitt lag vann en gång och det andra vann en gång. Vi dansade till Grease låtar. Älskar alla låtar som är med i den filmen! Hihi. Runt  ett tiden mådde jag inge bra.. Hade huvudvärk och jag hade mycket tankar i huvudet IGEN. Det är verkligen jobbigt.. Så Carro lät mig åka hem. När jag kom hem pluggade jag en stund. Men nu är jag i behov av hjälp, så mamma får hjälpa mig efter middagen. Det är voffeldagen idag, det har ni väl inte missat? (; Vi ska iallafall äta vofflor här hemma, mums!

Igår när jag kom hem efter skolan kollade jag på en film, GoneBabyGone Den var faktiskt ganska bra. Fast jag slummra till några gånger.. Var jättetrött! Hehe. Hände inte så mycket mer igår, eller jo .. På eftermiddagen/kvällen var jag på bolindervallen med Joseph, Alexander, Emil, Chris, Timmy och sen kom Kenny.. Men då var jag typ tvungen att gå på en gång .. Så nu hatar väl Kenny mig för tillfället xD Haha. Och Joseph den lilla skitungen ska ju sjääävklart fälla mig, så nu för kanske.. fjärde gången på två månader så går jag som en stel anka på grund av att min svanskota gör otroligt ont.. Så skratta inte om ni går förbi en människoliknande anka ute på gatan, hah!


Till denna låt var hela dansen!
Dock får inte jag fram ljudet när jag kollar på den.. Har blivit något knas :/

/ Coneh

Jobbar

Hej alla! Just nu sitter jag och håller på med någon matte häfte men jag har funderat om att sluta blogga eftersom att jag ändå inte bloggar så mycket det kanske är bäst så? Kommentera vad ni tycker  :/<3 pussar Gianella


slutar snart

hej bloggen! nu sitter jag i skolan vi slutar om en kvart sen ska jag ner till gården antagligen, idag i skolan har det inte hänt nått specielt. men nu ska jag gå för vi slutar bloggar nått mera hemma! pussar!

/Therese

Lovar att blogga i skolan!



Förlåtförlåt och återigen förlåt ..
Hinner inte skriva nu heller, lovar att slänga in MINST ett inlägg i skolan, puss! / c

Today, 24 MARS

Hej kära bloggläsare
Idag har det varit sjukt kul. Dagen börjaden med spinning som jag har tränat skit hårt med. Det var ju sjukt kul och det är verkligen något jag vill göra igen. I dushen, Var det fullt med gammla tanter som frågade vilken skola vi gick i och vad vi gjorde här. Sen var vi påväg hem från träningen och stakars Therese går in en lyckstolpe. Jag såg ingenting fast hon gick framför mig. Skoldagen var ingenting speciellt

Har nyss gjort klar min utvärdering. Eftersom att jag ska ha samtal på torsdag samtidigt som Therese. Hoppas jag inte har gjort något dumt och att min lärare har glömt det. Nu ska jag vänta tills mamma kommer ner igen och sen ska jag kanske se på Linda rosing eller spela fotboll!

Pussar Nicole (LÄNGTAR TILLS PÅ LÖRDAG)

PS.Therese , Våffel dagen är väl imorgon (onsdag)?

äntligen klar

tja, nu är jag ÄNTLIGEN färdig med min utvärdering det tog nästan en timme att göra det, men jag tog en paus och åt pizza mamma ville att vu skulle äta våfflor på våffeldan istället -.- men ikväll är det massor med bra på tv! först halv åtta hos mig, sen den rätte för rosing efter det mitt absoluta favorit program desperate houswhifes! men vi har inga jordnötsringar hemma i can't live whitout them! :( men får väl ta nått annat.. men nu ska jag kolla på halv åtta hos mig, bloggar mera sen!


/Therese


spinning var sjukt kul!

hej bloggen!
 har passat mina små sykson sen 3 så jag har inet kunnat blogga nått när jag kom hem, spiningen vi hade idag var sjukt roligt! fast jobbigt vi hade en insruktör som sa när vi skulle öka ''motståndet'' som hon sa, men hon var as snäll sen hade alla som haft spining en sångtävling. fc järfälla 96 och berghems skolan låg etta och sen fick vi göra den och det gick ut på att man skulle sjunga med i l like to move it, och sammtidigt cykla man blev fett anfådd! men sen fick man duscha och det sen åkta vi tbx till skolan och åt. sen efter skolan så gick jag ju hem och passade mina små syskon och snart ska jag äta det bli våfflor mamma trodde våffeldagen var idag när den igentligen är imorgon men det gör inget. men nu måste jags kriva min utvärdering för HELA sexan för den ska vara inlämnad imorgon för jag har utväcklingssantal på torsdag , det sista i sexan så då måste man göra dendära utvärderingen men nu ska jag gå och skriva. Hejdå!

/Therese

spinning

god morgon! nu har jag precis fixat mig klart och ätit frukost, idag har vi 6or i min klass spinningpass det är bara vi i hela skolan som ska få ha det (a) så vi missar alla lektioner fram till lunch, fast man ska typ ha med sig ett äpple eller nått fast jag ska ta med mig en macka haha! och en extra macka för det är fiskbullar idag i ksolan det är det VÄRSTA jag vet! men jag tror spinnginegn kommer bli ganska jobbig dom som har gjort det säger att det är sjukt jobbigt :/ menmen.. idag efter skolan ska jag gå och hämta min lillebror. men nu ska jag gå och packa ner det sista till spinningen. puss!

/Therese

Skönt

Just nu sitter jag och myser med mamma i sovrum och har tittat på Familjen annorlunda ska snart se Spårlöst och sen blir det nog lägg dax.

Känner du någon som har 10 barn?



Längtar sjukt mycket tills på Fredag och Lördag då jag ska på Discot på fredagen och lana skit hårt Hotel686 med Elina, Micaela, Anna och kanske Nathalie på lördagen + söndagen som jag ska flytta rum. Byta tills michelles eftersom hon har tydligen flyttat hemifrån?

Mitt rum, ursäkta röran:

systers rum (blir mitt):


Pussar Nicole

bilder


nu ska jag fortsätta titta på familjen annorlunda, så med et här säger jag godatt

/Therese

stan dag

hejsan! nu kom jag entligen in på bloggen! har försökt i en halvtimme nu utan att komma in men sen fick jag reda på att vi har bytt e-mailadress, men idga efetr skolan så åkte jag ohc gianella direkt till stan. vi kom dit vid tre sen gick vi runt i massa affärer och sen gick vi in till gul&blå affärer och dom hade 70% rea! så jag köpte ett par därifrån igentligen kostade dom 899:- men jag fick dom för endast 270 kr! så det var helt klart taget! sen så köpte gianella cosslurar och sen fikade vi äppelpaj m. vaniljsås mums! sen var vi inte mätta så vi gick och tog chicken burger på donken. sen åkte jag hem i min ensamhet och gianella hem till sig. lägger in bilder från idag och på jeansen . men nu ska jag kolla på familjen annorlunda.

/Therese

Kort

Idag har jag varit i skolan, Umgicks mycket med Elina och det är så roligt .. Vi har så sjukt humor. Jag, Kajsa, Elina och jonathan sitter på lektionen och säger 1-0, exp. om jag nu säger Cornelia och hon tittar på mig får jag poäng men om hon inte hade tittat så skulle jag inte fått några poäng. Det är sjukt roligt. Men jag gjorde ändå två texter och allt gick bra. Skolan gick sjukt snabbt och gick ner på fritidsgården och var med Josef, Kenny, Anna och Micaela. Vi hade fett me kul och vi satt och spelade tecken (kortspel). Fast jag fuskade hela tiden när jag spelade med kenny. Men sen bytte vi lag och vi fuskade inte och vi vann helt överlägset.
Puss Nicole

Dagens outfit:

hah

Adidas kofta - Stadium 699:-
Jeans Only - Vera moda 299:- eller 199:-
Svart linne - bikbok 99:-
Armband - ur&pen (fick i present)
Örhängen - Glitter (fick i present)

I'm sorry..

Vet, vet vet! Har inte skrivit på några dagar..
- Har inte haft ork eller så .. Senaste dagarna har varit jobbiga. Jag är väldigt orolig för en viss person. Det skrämmer mig och jag vet inte om jag gör rätt eller fel. Borde jag prata med någon? Jag vetefan.. Usch.

Dagen då, vaknade runt halv sju. Bytte om och åt. Sminkade mig knappt, lite lite mascara samt pyttelite puder. Skönt! Kom till skolan runt tjugo över åtta. Hade bg, engelska, matte, lunch, rast rast rast. Satt och pratade med kompisarna om Falun. Längtar som in i helvete! För er som inte vet så åker vi (skolan, årskurs 6) till Falun en gång varje år. Alltså, första gången jag åkter dit med skolan. Vi kommer att bo i ett gammalt mentalsjukhus, vilket är läskigt.. :$ Vi kommer att åka dit måndagen den 27 april och kommer hem igen torsdagen den 30 april. Vilket betyder att vi får vara där en dag mindre än alla andra :/ Bara för att det är röd dag den 1 maj. Bajs. Menmen. Kul ska vi ha! Vi är nu sex stycken tjejer som ''ska'' bo tillsammans. Vi ska iallafall välja varandra på lappen. Hoppas att vi får det också! Skit kul. Massa skräckfilmer, powerking, sena kvällar, bus, allt! Längtar somsagt.
Runt tjugo i två åkte jag hem. Orkade inte vara kvar. Jag kom istället hem och pluggade själv. Hade huvudvärk så därför gjorde jag som jag gjorde. Satt istället hemma och pluggade i över en timme. Brabra!



Föresten, i lördags var jag på Domarkurs! Jag ska börja döma 5-manna och 7-manna, jättekul! Men det roligaste blir nog 5-manna. När dom söta små 6 åringarna springer runt som yra höns och sparkar på bollen. Suuupergulligt!

Här kommer lite bilder från Domarkursen! ;



Vi hade kursen tillsammans med P95 också. Bilden precis ovan är på Anton. Hähä.

Träning ikväll, troligtvis bara jogging.. Hoppas vi slipper backen! *latlatlat!* Men vi hörs väl efter den skulle jag tro, puss på er. / C

the city imorgon

helu. just nu sitter jag och kollar på whipeout,  idag så var jag först på bolinder med nicole och anna sen kom alex och vi körde lite sen gick jag hem till emelie och vi fixade oss lite. sen mötte vi ida och amanda sen åkte vi till jakan och ida köpte ett par byxor och sen gick vi till donken med jojjo och yasse. sen så gick alla hem till sig för det börja snöa! jävla snö försvinn! men imogon bär det av till stan med gianella vi ska shoppa lite, så jag får ta och blogag efter det. men nu ska jag fortsätta kolla på programmet Godnatt
/Therese


Chris brown - Mama'

hej, just nu är på super bra humör och ska snart ner med Therese och spela fotboll. Vid 2 tiden måste jag hem snabbt och ska åka på ett kalas hos Sheila!
Jag tittar på sjukt gammla bilder som jag var så länge sen! här kommer en av mina favoriter ! bloggar så fort jag är hemma från kalaset och ska lägga in några riktigt gammla bilder. Det är alltid roligt att titta på !

Pussar nicole pickdoll

blont vs brunt

vad tycker ni blont eller brunt?
 
GAMMLA BILDER!


/Therese

sömnproblem

god morgon! eller jag vaknade vid åtta -.- kan inte sova jag har sömn problem! men iallafall igår så orkade jag inte gå ut så jag hade en mys kväll med pappa, hans kompis var här och hennes dotter lekte med min syrra. sen kollade jag på robinsson det var ganska bra faktiskt, sen sommnade jag i soffan till jag vet vad du gjorde förra lördan, sen väckte pappa mig och sa att jag skulle gå och lägga mig i min egna säng. lite senare idag ska jag gå ner till bolinder med nicole sen ska vi ringa dit några. nån som vill med? men nu ska jag gå och fixa mig pusshej!

/T

kort inlägg

hej alla , just nu sitter jag med adriana ska snart borsta tänderna och lägga mig .. veckan har varit  rolig speciell när jag fyllde år och när jag var hemma hos Nicole haha ,förutom att jag har tappat bort mina hörlurar  -.- .. imorn så ska jag vara  med mamma efterson att det är söndag , vi kanske skulle åka någonstans .. , nu måste jag tvätta bort sminket och borsta tänderna good night  !gianella                           

kortfattat

hejsan bloggen! jag har inte nån direkt skriv lust just nu men här är lite kortfattat vad jag gjort :)
gick på nicoles fest
spelade roliga spel
såg på film
sommna

Idag
vaknade upp hos nicole
gick till bolinder
vart på bolinder hela dan! kom hem nyss!

men det var iallfall sjukt roligt på nicoles fest! :D men nu ska jag gå med pappa och handla :/

/Therese

fest igen ?

HEJ !just nu är jag hemma hos min mammas kompis vi ska ha fest typ om 3 timmar..
idag så kom jag hem till mammas kompis vid 11 elr 12 ? men aja efter det så sov jag med Stefan (min mammas kompis son )haha ,mokej men nu ska jag äta bloggar senare. HA DET BÄST!

                                                                                                                                                                              //gianella


Every day is unique

Hej, Igår var det en underbar kväll. Det startade med att vi dansade och sjöng singstar.. Lite efter blev det kropp mot kropp (inga bilder) Men det handlar om att man är två tillsammans och ska klara att göra olika saker med varandra exp. Hand mot hand osv. Sen blev det SÅ SKA DET LÅTA och vi körde tre olika lag, BAJS , KISS och PRUTT. Bajs laget vann mde 20 poäng och hade Alex, Miriam, Cornelia, Kenny i ett lag. Det var ju jätteroligt och sen blev det paket öppning jag fick jäätte fina saker.
Tyvärr bilder på presenterna men det kommer senare. Vi spelade också Hotel 686 , Jag, Elina, Micaela, Miriam och Anna. haha vi höll på att dö men vi kom ganska långt. Vi ska lana mer ikväll.

Här kommer massor med underbara bilder:

PUSSAR NICOLE

Irriterad

Hej bloggen!
Sitter hemma hos Miriam och väntar på att hon ska bli klar. För sedan ska vi ner och möta Ella och Ese. Sen går vi vidare hem till Nich. Ska bli jättekul ! Idag i skolan hände det inge speciellt mycket..
Men från en sak till en annan, nu var det någon vid namnet ''Kimberly'' som trycker ner Ella? Och påstår att hon inte kan stava? Du behöver inte kommentera det, bara onödigt. Ella tar inte åt sig. Sluta nu direkt.

Vi hörs imorgon!
pussar, C

hos mig med gianella

helo bloggen! nu är jag med gianella hemma hos mig, vi har varit ute och spelat fotboll och ätit glass. vi skasnart äta sen ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi börja fixa oss och sen vid 20 i 7 ska vi möta coneh och mirre för att tillsammas gå till nicole. det kommer bli så jävla roligt ! :D men nu ska vi äta! bloggar imorogn!

/Therese

FEST!

hej alla ! just nu är jag hemma hos therese och lyssnar på music .... vi ska äta snart , efter maten så ska vi hem till nicole eftersson hon ska ha fest :) , innan  maten så ska vi såklart välja kläder , sen ska vi gå och mötta coneh och miriam i kväll så sover vi hos nicole det kommer bli as kul , (kommer ta många bilder ) men nu måste jag dra . bloggar senare kanske // pussar gianella

bubbelbad

Här sitter jag i bubbelbadet och ska bada inför kalaset. Jag är redo nu och vid 18.00 kommer Yasmina och Vanja så jag måste bada nu. Gjorde aldrig min engelska läxa så jag ska göra den under middagen eller på Söndag om jag inte ska titta på när Yasmina ska köra moppe med sin far.

Har pimpat min dator med ett Apple märke,  döskalle och ett dollar märke. Nu är den färdig pimpad och kommer säkert att komma flera klistermärken. Har ett klistermärke för en speciell dag. Exp. Apple märket för när jag fick min favorit Ipod och döskallen + dollarmärket är för idag. Wiie!

Nu ska jag avsluta min avslamnade för i kväll ska det vara full fart.
Läskig bild på mig, tjockis -.- Bilden kallas för Disturbia. för jag var knäpp (old)
Puss nicole

Hemma hos Nicole

Här sitter jag och är helt klar med rummet som jag nyss har städat. Snart ska jag nog göra min engelska läxa som är 3 sidor lång och jag har inte äns börjat. Jag skulle ha lämnat den ídag men.. Jag fick lämna in den på måndag.
Nu ska jag göra engelska läxan och sen ska jag börja fixa allt idag. eftersom att jag ska ha festen idag och jag som har längtat så sjukt mycket.

Imorgon ska jag åka med pappa och shoppa, Ska köpa en skinnjacka (tror jag) och ska på bio och se En Shopaholics bekännelse med familjen eller bara med mami.

Nu ska jag kila upp och göra Engelska läxan. Pussar Nicole


snabbt inlägg

bonjour! nu är jag snart färfig fixat men jag vet bara inte vilken kofta jag ska ha! :s panik! men jag måste gå och äta frukost nu!pussar!

/Therese

Grym i skolan

Jag är sjukt duktig i skolan och får oftast sluta mycket tidigare än alla andra. Jag är nöjd med mitt arbete som har blivit mycket bättre. Ledsen att jag inte har bloggat på hela dagen. Men det har ju varit skola sen vårsalong och jag var där ända tills kl 8. När jag kom hem så la jag mig i min mors och fars säng och tittade på Hairspray. Jag älskar den filmen och alla har så fina röster speciellt dom mörkhyade + Zac är så snygg! haha, Nu ska jag gå och lägga mig för jag känner verkligen hur mina ögon är trötta och jag måste sova mycket idag så jag orkar vara uppe länge på Fredag.

De flesta bilderna jag har satt in dom hära dagarna är från samma dag och är tagna med Therese. Har tyvärr inga bilder på pappas dator förutom de hära. Hoppas det räcker.
bilden är tagen med therese
Vad har du gjort idag?
Pussar nicole

åldergräns! :@



juste glömmde säga, det har tydligen blivit åldergräns på energidrickor som t.ex powerking och redbull. det är så jävla sämst! det är så jävla gott! jag kan verkligen inte leva utan det! :'( men jag kommer bara be pappa köpa till mig, men jag försåt bara inte varför dom har sat åldersgräns?! aja det suger ialalfall!

/Therese

vårsalong

helu cuties! nu har jag precis kommit hem, det var faktiskt as roligt på vårsalongen! det var massor med fika och uppträdanden. imorgon är det nicole's fest, det komemr bli sjukt roligt! alla tjejer och massor med med mys,filmer,godis,chips. jag längtar sjukt mycket ! :D och hoppas det blir sol imorgon igen!det är så jävla roligt att solen är här ! men nu vill jag ha soooommmaaarrr! fan vad roligt sommaren 09 kommer bli! my girls i love u! men nu ska jag gå :/ men jag bloggar imorgon! prommes! men det funkar inte att lägga in bilder! :@

/Therese

Gianella goes tonåring!

Ja må du leva, Ja må du leva, Ja må du leva ut i hundrade år.. Javisst ska du leva, Javist ska du leva, Javisst ska du leva ut i hundrade år.
 Och när hon har levat, och när hon har levat, och när hon har levat ut i hundrade år, ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas på en skottkärra fraaaaam! Ett fyrfalldigt leve för världens bästa Gianella lever hipphipp hurra hurrra hurraaaa! *Trummor*

Jag hoppas att du får en underbar födelsedag, för det är du värd! ♥




Jag hinner tyvärr inte skriva mer nu, ska strax äta och sedan plugga spanskaglosor. Lyckades inte redovisa idag, tyvärr. Sen ikväll mellan 18;45-20;30 är det utomhus träning, på konstgräs!! Tusen år sen sist känns det som, hehe. Vi hörs nog inte mer idag heller :/ Dålig uppdate då jag är hos papi. Pga segaste datorn ever! Men en sak kan jag berätta! Var på IKEA (Huset som gud glömde, enligt pappa..) Där fick jag lite saker till rummet av pappa. Fick nya svarta gardiner, ett nytt ''vardagsrumsbord'', svarta sängkläder och lite sånt. Tack så mycket pappa! Så när mitt rum är helt klart kan jag fota det, om ni vill? Just nu är det massa olika färger liksom :p Men när det är klart kommer det gå i Vitt, Svart, vinrött och lite lite silver. Najs om jag får säga det själv, hihi.

Much love, Cornelia

förlåt!

hej! jag hinenr blogga snabbt! men jag ska äta snart sen ska vi ha vårsalong i skolan från 6-8 så där kommer jag befinna mig ikväll -.- men idag så hade vi inte vanliga lektioner utav vi gjorde klart massa med bilder och det till vårsalongen. men jag hinner inte skriva så mycket jag måste skynda mig, förlåt förlåt! men jag bloggar nått mer imorgon!

Pussar T

Wake up happy

Jag vaknar upp arg tittar ut genom fönstrett och ler. NU ÄR ÄNTLIGEN VÅREN PÅVÄG TILL SWEDEN. Så underbart, ska ta min vår jacka och halsduk + vantar. Jag är rikitgt sugen på min skinn jacka nu som jag kanske kanske ska få på Lördag !

Nu är det only dagar kvar tills jag ska ha kalas med mina vänner. Haha, ska bli underbart måste fixa några skräckfilmer, I'm sorry Therese och Micaela. Men jag kommer blanda med andar och människor så blir det mest rättvist.

Idag ska jag ut och handla på snacks och sånt med mamma efterskolan så allt det är gjort. Hoppas jag inte har engelska läxan idag, Har inte äns gjort den. Jag ska gå och titta på lappen.
Men hoppsan, klockan är halv ´åtta och jag måste gå fem i åtta. jaha, Nu får jag klä på mig skita i frullen och ta med läxan.
JAG ÄR SÅ GLAD
Många vår pussar från kallhäll, Nicole!


sjukt fint väder

helo! nu är jag vaken och klar men jag är så jääävla hungrig! magen verkligen skriker :s men jag ska gå och äta snart. igår på träningen hade vi en fys hinderbana och det var as roligt! fast lite jobbigt var det endå, men sen när jag kom hem så duschade jag och kollade lite på tv. sen lyssnade jag på musik och sommnade med musik i öronen, sjukt skönt var det! (a) idag tror jag alla ska till bolinder igen efter skolan och spela fotboll, det ju blivit så himla fint väder asså! as skönt nu kan man bara gå runt i kofta men lite kallt ä´r det fortfrande! men nus ka jag gå och äta magen protesterar :p bloggar nått sen! den här låten får mig att tänka på alla engelska discon! men det braiga bröjar inte förns 20 sek


/Therese

jakan

hej sötnosar! nu är jag hemma och har precis bytit om till fotbollskläder, direkt efter skolan så mötte jag yasse sen tog vi bussen till jakan och där mötte vi upp coneh. sen köppte jag och coneh present till nicole det gick på 250 typ, sen så träffa vi ida och amanda då gick vi och åt på burger king sen så gick vi till dinsko och kolla sen så frågar amanda coneh vad vi hade köpt till nicole? och då skrek coneh till mig: THERESE! PÅSEN! och då så kuta jag till burger king och frågade om dom hade sett en påse och det hade dom, fett tur vi hade asså! sen gick vi och köpte godis(a) sen gick vi runt och kolla sen så åkte coneh hem. sen träffade vi affro alex så vi sa hej och så, sen så gick jag,yasse,ida och amanda till ica och köpte kockosboll tjockisar! sen så åkte vi hem. och snart har jag träning det behöver jag efter allt tjockis ätande som vi har haft idag! men nu ska jag gå :/ men bloggar imorgon!


/Therese


Temadag + Jakobsberg C

Hello there!
Kom precis hem ifrån Jakobsberg med tjejerna. Var där med Yasmina, Therese, Ida och Amanda. Men jag kan väl dra dagen först då.
Vaknade som vanligt kvart över sex och duschade och fixade mig. Halv åtta bar det iväg till tåget. I skolan märkte man att lilla Gabriella låg hemma och var sjuk. Vi hade iallafall tema dag, temat var värdering. Vi lekte en massa lekar som var baserade på påstånenden mm. Grymt tråkigt. Vi gick även till Spånga Folkan och lyssnade på ett föredrag som hette ''Sanning och konsekvens på internet'' Grymt tråkigt att sitta där i en och en halv timme. Höll på att somna.. Helt ärligt! Men efter det slutade vi och jag åkte till Jakobsberg och väntade på resten av tjejerna. Eller.. Therese och Yasmina dårå! Dom kom runt tre och vi gick runt och kollade i affärer. Säger bara en sak.. När jag förhooppningsvis får pengar på födelsedagen (6 april!!!) så blir det att åka till GinaTricot och H&M! Måste ha ett par ljusa jeansleggings, chinos, t-shirtar, tygskor, sjal, massa saker! Hoppas verkligen jag får skinnjackan jag önskade mig också... Hehe (: Men efter en stund mötte vi Ida och Amanda. Och vi gick till burgerking. Dom åt och jag tog bara en glass. Hihi. Köpte en cola också.. Sen asså omg, fick värsta krampen i magen kändes det som :/ Hade suuuperont.. Kände mig som en stel anka när jag gick, förhoppningsvis syntes det inte.. Vi köpte godis också, fast jag åt typ 3 godisar sen fick jag för ont.. Runt halv sex gick jag till tåget i min ensamhet och självklart stog tåget där, men jag kunde ju inte springa (?) Så jag satt där och väntade på nästa.. Hehe. Men nu har jag inte ont längre. Juste, vi köpte ju faktiskt present till Nich också! Fast, jag kan ju inte säga vad ;)

Men nu ska jag strax äta middag, och sen kanske jag drar ner till bolindervallen och spelar fotboll. Gjorde föresten det igår också! Så piiiiiiiiinsamt! När jag och Miriam skulle gå ifrån bolinder så hade P92 träning. Och jag har en likadan fotboll som dom fast en i strl 4. dom har 5. Då ropar typ alla på planen ''EY! KOM MED BOLLEN DIN JÄVLA FJORTIS!!!'' Jag skrek tillbaka att jag har en likadan men då börja dom komma emot mig? :s Sen efter typ att dom skrikit i en minut så säger ena ''Men, vafan! Det är en 4a. vi lirar ju med 5or!'' Då skriker ena ''Stick, din jävla 94a!'' hahah. Skitkul, men ändå var det pinsamt :$ Haha! Men nu måste jag gå,
Pussar! Cornelia

18 mars.

hej, idag har jag varit i skolan och pluggat STENHÅRT. Jag var så duktig att jag fick sluta tidigare. Jag måste plugga engelska snart och jag har fotbolls träning också. Men nu ska jag kila upp blir inte så mycket skrivet idag eftersom att.. ingenting händer. Pussar nicole
Det här låten är grymt bra. Låter kommer ifrån The killers och detta är Nike reklamen som kom förlängsen

Saint Patricks Day (IGÅR)

SKRIVET IGÅR! 17 mars
Gröna kläder och alla köar till pubben. I new york , London och Dublin. jag läste lite smått! Idag gick skolan snabbt och det hände ingenting speciellt efter dig direkt hem och tog det lungt för att jag var riktgit trött. Vid halv sju, så ringde Kenny mig och frågade om jag ville ut med han, Therese, Cornelia, Miriam, Yasmina, Emelie och Nadwo. Självklart att jag ville. Så vi spelade fotboll på Bollinder (en fotbollsplan jätte nära mig) Så jag körde fotboll i 2 och en halv timme . Så jag somnade efter Mentalist (min mamma älskar det programet så jag tittade med henne) Så det blev inte Desperet house wife för mig.
jätte gammal bild på mig , gianella och josefine
En gammal bild på mig, Gianella, Josefine.
Pussar nicole

ny duschad

helu, nu är jag nyduschad och pigg! igår så hade vi sjukt roligt på bolinder! det var jag,emelie,kenny,coneh,nicole,yasse,mirre och nadwo vi spelade i två timmar sen gick jag hem för jag skulle kolla på den rätte för rosing med min syster, när jag kom hem så kollade jag på programmet och sen kollade jag på favorit program desperate houswhifes! love them. sen så smsade jag lite och lyssnade på musik sen sommnade jag runt 11. sen vaknade jag halv 3 sen tog jag en dusch så jävla skönt! sen tog jag på mig det jag ska ha bild kommer sen! men nu sk ajag gå och ta outfit bilder !

/Therese


hos emelie

hejsan bloggen! nu sitter jag hemma hos emelie vi har precis varit ute och spelat lite fotboll vid mittengården men hon ska bara äta sen ska vi möta kenny och nångra till nere vid bolinder. min dag har varit as roligt! vväldigt mycket fotboll om man säger så! men jag tror inte det blir så mycket blogg mer idag :/ men jag ber om ursäkt om jag inte bloggat så mycket idag! men imorgon då jävlar! :D men nu ska vi gå ha det bra!

Kisses Therese

Redovisat Teknikprojekt och Svenska

Hej bloggen!
Kom hem ifrån skolan för en liten stund sen. Skulle egentligen slutat nu, klockan tre. Men jag fick ha PHsamtal och sedan åka hem. Carro förstod. Kände inte för att vara kvar där mer, orkade inte. Aja, nog om det. På morgon började den nya kursen, Europa kursen. Skittråkigt! Efter det var det dags att redovisa Teknikprojektet tillsammans med Gabbi och Emma. Det gick bra, Carro lovade blå pist iallafall. Vi gick och åt. Sedan vandrade jag upp till svenskan i min ensamhet och efter fem minuters väntan fick jag redovisa steg 7! Var tvungen att rätta lite i skrivprocessen.. Men jag fick verkligen jättemycket beröm av Åsa, det kändes jättebra! Kul med beröm. Även av Anna fick jag beröm. Genom Carro, men ändå. hon tycker att jag förändrats, till det bättre... Också roligt! Förr var jag väldigt kaxig mot lärare, skötte inte jobbet särskillt bra osv. Men nu är det stopp med det! Jag har faktiskt skärpt mig, ordentligt! Hehe. Nog om det. Jag hade iallafall PHsamtal och sedan fick jag åka hem. Pappa ringde och han skulle köpa nytt comviq K idag. Så nu kan jag ringa igen! Eller.. Om fyra timmar kan jag det, hehe. Känner mig skadad om jag inte kan ringa. Ännu mer om jag inte kan SMSa, då är jag halvdöd ;o Fast det kan jag ju fortfarande! (A)
Men nu ska jag inte prata på allt för mycket, utan jag ska sätta igång med pluggandet. Ska försöka göra läsförståelsen i svenska samt träna på spanska glosor. Kanske skriver senare ikväll..
Pussar! Cornelia



Plugg, plugg och ännu mer plugg!




uppdate : Nicole!! Jag kan tyvärr inte sova hos dig på fredag ;( Har dommarkurs klockan nio på lördagmorgon, men jag kan vara med hela kvällen! När måste jag hem isf?
Puss på dig.

Hej

Här sitter jag och gör klart det saker som har några små saker kvar att göra, exp. Texten om Mexiko , Matten (drömhuset) Engelska häfte. Jag hatar verkligen min engelska lärare. Hon kommer förstöra min karriär! Jag sitter med Therese i lågstadiet där inga av våra lärare är så jag hittar att bloggen och sen forstsätta jobba. Gör allt samtidigt och det känns mycket smidigare och skönare att få variera! Jag är helt klar med matten nu och ska forstätta arbetet med Mexiko.  Det är sjukt roligt att läsa om mayafolket och templet, det finns ju flera än ett men jag jag skriver om ett.  Nu måsta jag gå ut på rast. PUSSAR NICOLE

in school

Hej nu sitter jag vid lågstatiets datorer för dom vid mellanstatiet är upptagna, jag hann inte skriva hemma för min syrra skulle sitte och hon var jätte sur :s men nu håller vi på med matte och då gör vi våra lägenheter, men nu måste jag fortsätta att jobba så jag kommer nån vart! men jag är ju typklar så.. men nu måste jag kila! ha det bra!


/Therese

not have time

det verkar inte funka att lägga in dagen outfit! :@ gud vad sur jag blev! men jag hinner inte skriva min sura syster ska sitta här -.- mne jag bloggar nått i skolan! pussar Therese

Saltade jordnötter

Hej bloggen!
Jag kände mig verkligen skyldig att blogga.. Har inte varit så duktig med det.. Kan väl dra lite om min sämsta dag.
Jag vaknade som vanligt av väckarklockan, 06;20. Trött som en zombie gick jag upp på toa. Möttes av mamma i hallen och berättade att jag hade grymt ont i halsen. Kändes som om jag svalt en pingisboll och att den sedan fastnat i halsen, fast på höger sida. Grymt obehagligt! Och jag som fick kanske ... 4-5 timmars sömn inatt var inte så glad. Varfös jag inte kunde sova förklarar jag med ordet Rädd. Så rädd som jag var igårkväll/natt har jag inte varit på länge. Dom flesta vet ju hur rädd man var för ''spökena under sängen'' när man var liten? Jag var räddare än så. Det låter larvigt. Men sant. Tur som det var inträffade ''det'' inte. Och jag ska göra allt för att det aldrig kommer att hända. Men strunt samma! Mamma tyckte att jag var blek i ansiktet och lät mig därför återvända till sängen. Jag somnade igen och vaknade upp några timmar senare, av att min nedrans mobil fick sms. Men det var bra. För jag fick det smset jag ville få. Det hade inte hänt. Tack! Jag låg kvar i sängen ett tag och bara fipplade med mobilen. Runt 11;00 gick jag upp och kokade mig en kopp citronthe. Drack det i hopp om att få bort mitt halsont. Vilket bara var att glömma. Jag åt även ett litet russinpaket till frukost. Hade ingen som helst lust för mat/riktig frukost. Jag satte mig för att kolla på tv. Sedan ringde mamma. Hon pratade med både mig och peter, (låtsaspappa). Och jag fick tjugo kronor av Peter till Halstabletter. Tack, det behövdes!

Efter en stund tevetittande slog jag på datorn. Där satt jag ett tag och runt ett tiden kom brorsan hem med en massa kompisar med sig. Tack för den hänsynen liksom! Menmen. Det var ju roliga kompisar han hade med sig iallafall! :) Jag la mig efter en stund i sängen och smsade. Runt halv fyra kokade jag lite kycklignudlar som fick bli min riktiga ''frukost''. Var inte speciellt gott.. Saknade matllust. Sedan återvände jag till datorn. *datanörd som man är* Någon timme senare kom mamsen hem. Då lagade hon middag. Pyttipanna. urk. Ingen matllust där heller. Men lite fick jag i mig! Sen dess har jag barar suttit här, och nördat. Just nu sitter jag och äter saltade jordnötter. Mums. Klockan nio kryper jag till sängs och kollar på Spårlöst.

   

                                                                                         Dagens outfit!



Detta var min utvärdering av förra veckan, fick två frågor av Carro som vi skulle besvara.



Mamma skulle skriva under i loggboken* Då såg hon även min utvärdering och skulle minnsann ändra lite där..

Loggboken = En slags kalendorbok skulle man vä kunna säga.. Där skriver man i vad man ska göra under varje dag, fyller i terminsmålen, vilka steg som ska redovisas, när dom ska redovisas mm. Kunskapsnördar fattar :']

Pussar! Cornelia

massari - smile for me

 
i love this song! specielt börjar den är bäääst!
men nu ska jag gå och äta glass till halv 8 hos mig sen blir det familjen annorlunda
Godnatt i förskott!
/Therese

min dag

tjoo! skoldagen gick as bra! matte är roligaste ämnet just nu, för vi håller på och designa våra egna lägenheter. nicole har ju redan sagt nästan allt om det :) men sen efter skolan gick vi ner till gården det var bara jag gianella och micca sen var vi med emil emo, joseph pedofil och kennybenny. sen var det jumpa då hade vi tyo killerboll haha as roligt vå körde bolag så vi ägde alla! sen när jag kom hem så åt jag och kollade på top design. idag är det familjen annorlunda det brukar jag och min syrra kolla på! sen ska vi äta popcorn mitt nya beroende! men nu måste jag gå! bloggar nått mer imorgon!



Kisses T


Ikea

Hej, här sitter jag i skolan med therese och vi letar möbler till ett skolarbete som vi gör på matten, Man fick 50 000 kr att inreda sitt rum med. Jag har gjort klart köket, Sovrummet och vardagsrummet + matbord och bestik. Vi slutar om 2 timmar och jag är helt slut. Vad skulle du helst välja Xbox 360 eller Playstation, Jag tog playstation så jag kan ha den som dvd + blueray. Jag längtar verkligen längtar tills jag flyttar hemifrån så jag får inreda mitt eget hus, VA ROLIGT!
haha, fast dyrt kommer detnog bli.. och hos mamma och pappa får man ju allt gratis så man ska nog vara glad tills man blir 18! Men nu måste jag sluta skriva innan någon av mina lärare upptäcker mig.

PUSSAR NICOLE

i skolan

hej bloggen! nu sitter jag i skolan och jobbar matte, idag har vi haft matte,engelska och Ea inte så roligt. idag efter skolan ska jag gå ner till gården och där vet jag inte vad vi ska göra? men jag bloggar när jag komemr hem!

/T

Hemma

Hej bloggen..
Jag kan inte skriva många rader nu. Ville bara berätta att jag inte kommer skriva något mer idag, tror jag. Kvällen/natten till idag var bland den jobbigaste på länge. Orkar inte ta upp varför så det är ingen idé att fråga. Jag är hemma med halsont och saknar sömn. Ska snart sova. Ledsna pussar, Cornelia


hej alla

hej alla ! förlåt för att jag inte har bloggat på länge men datan e fortfarande cp.. just nu e jag med therese, micaela och nicole , Idag ska jag vara med kompisar och busa :P, hehe men nu måste jag dra , bloggar senare (kanske)
HA EN BRA DAG ! gianella

outfit

god morgon bloggen!
idag är jag på jätte bra humör! jag inte varför ? :) idag komme även dagen outfit, jag kan ju äntligen ta bilder igen! :D idag får jag och min syrra skjuss till skolan as skönt! igår efter jag skrivit inlägget så var jag med vicke vi gick ner till bollinder och skulle skjuta lite men det gick ju inte direkt sådär jätte bra :s det var vatten överallt! och då menar jag verkligen överallt! men nu kommer dagens outfit!
 

vitt linne med tryck - h&m som jag köpte med nicole i kista
svart linne under - h&m
svarta strumpbyxor - lindex

haha sen bjuder jag på denna ''fina'' bild på mig som jag tog för skojjsskull. men nu ska jag gå och äta frulle chaoo!

/Therese

whipout

håller på att kolla på whipeout bloggar nått imorgon! puss&kram Therese


Orolig och ledsen

Hej bloggen!
Som ni säkert såg på bilderna hade jag det jättekul igår och idag med Johanna. Idag var vi även med Frida. Jag har inte speciellt mycket att säga. Just nu är jag väldigt orolig och ledsen. Har ingen ork till att skriva. Vi hörs nog imorgon, puss.
/ c

Min lördag och söndag i bilder




Tack för helgen, Johanna.. Hade verkligen skitkul, och .. Tur att inte ''Snälla, snälla'' vann.. Då hade du fått ännu mera panik ^^ Haha, sötnosen!



Jag låter bilderna tala för sig själva. Är inte på skriv humör. puss, C

Kalas

Hej, Idag ska jag på kalas hos min syssling hon blir 9 år på Tisdag.  Fast vi ska fira henne idag eftersom att hon ska till Thailand för försat gången, på Onsdag. Idag har jag barat luffat vid data, ätit, filmer. Jag hittade ett riktigt läskigt spel http://www.hotel626.com/ som jag ska göra ikväll. Sen tittade jag på Familjen Robinssons. Jag älskar verkligen den filmen och det är verkligen är film där man lär sig att inte ge upp, "fortsätt blinka framåt"

Dagens outfit.
Blockkofta från Carlings 199kr REA!
Jeans, utslitna från H&M 399kr
Linne från Bikbok 99 kr.

Puss nicole


new mobil

tjena! nu har jag köpt min nya mobil, det fick bli den bruna! den är as bra, den har grymt bra ljud och kamera! så nu kommer dte komma mycket bilder till bloggen! :D idag vet jag inte vad jag ska göra? kanske ska träffa nån. vem vet jag inte.. men nu måste jag gå ha det bra !

/ Therese

mobil hot , or not?

godmorning. jag har precis duschat och ätit frukost, idag vaknade jag halv 9 det går inte att sova när man har en familj som vaknar 7-8! men idag ska jag åka och köpa en ny mobil! :D snacka om att jag har längat har liksom gått runt med min gammla samsung som bara har kamera -.- så jag har inte kunnat lyssna på musik heller! :o fattar inte att jag har klarat mig! jag vet inte riktigt vilken jag ska köpa.. ska kanske köpa den här :


kommentera vad ni tycker! men nu ska jag kila ha det bra! pussar T

Bilder med Therese

aa
mm
mm
jkj
mohh
bajsa
mohh
mohii
PUSSAR NICOLE OCH THERESE

to nich plase


old picture

nu bär det va till nicole. bloggar nått mer kväll! pussar T

kista

hej på er!
nu har jag kommit hem irfån kista, det var as roligt vi garva nästan hela tiden! jag och gianella mötte nicole vid 1 sen gick vi ner till centrum och tog tåget till jakan men gianella fortsatte, sen tog vi bussen till kista. vi gick typ runt i alla affärer typ tusen gånger jag lovar! men med mig hem fick jag en kofta från jc och ett linne med tryck från h&m dom hade inte några fina kläder, det var därför vi gick runt i alla affärer tusen gånger. nicole köpte en tup top som jag och coneh har från jc, en kofta från carlingsoch ett likadat linen som jag köpte fast i svart :) vet bestämmde att vi skulle köpa likadana. kanske sover hos henne ikväll (a) men bilder på alla saker kommer imorgon för då får jag mina efterlängtade mobil! :D:D ni ska bara veta hur glad jag är! men nu ska jag gåå byyeee!

/Therese

Sleepover

Nu blir detta sista inlägget idag, troligtvis..
Jag sitter just nu och väntar på att Johanna har fått någon ibld överskickad från Rebecca så att vi sedan kan träffas. Dagens/kvällens planer är nog, snacka om en sak.. Säger inte vad :$ Tjockis äta ikväll. Nej men, vi ska vandra upp till donken och äta där, gå till hemköp och köpa gottissaker och sedan vandra hem till henne och kolla på Melodifestivalen. Mysigt värre :') Hon ska även hjälpa mig lite med spanskan då läraren i skolan är trög och jobbig.. Jag somnar även hos henne och vaknar hos henne imorgon. Kommer nog hem under dagen/kvällen. Mamsen hade även köpt någonting larvigt till mig och Johanna berättade hon när jag ringde henne tidigare idag. Fick ävne 70 spänn av mamsen till käk och nåt annat. Tack snälla mamma! (a) Så mamma skulle komma förbi med ''saken'' till oss senare. Men nu är Johanna klar så jag ska möta upp henne. Kameran är med! Så bilder får ni imorgon, puss / coneh

måste skynda

god morgon! eller vi vaknade vi 9 ungefär av att mina små syskon skrek -.- sen kollade vi lite på tv och sen åt vi frukost och fixade oss. igår ordnade vi ju ett disco för 1-3 aldrig igen säger jag bara ! det var så jävla jobbigt! sen efter åkte jag och gianella till berghemsdiscot det var as roligt! vi dansade och hade det sjukt roligt, sen när det  var slut var jag,gianella,coneh,yasse,mirre,nadja och alex var utanför. men nu måste jag gå ska åka till kista med nicole hejdå!

/Therese

''Discot''

Godmorgon sötnosar!

Förlåt, men jag orkade inte skriva igårkväll när jag kom hem.. Men jag kan väl berätta lite .. :
Jag gjorde mig iordning själv hemma hos mig. Och, det var första gången på tusen år som jag hittade vad jag skulle ha på mig direkt :p Hade tuptopen, fast... Den hade jag under en svart t-shirt.. Asså, det är svårt att förklara :p Men jag blev nöjd iallafall! Men, vid kvart över sex så fick jag, Yasse, Nadja och Miriam skjuts till berghem. Väl där ångrade vi nog oss lite.. Nästan bara smååungar -.- Men sen kom vi in.. Haha, då frågade han som sat i ''kassan'' mig ''Vilken skola kommer du ifrån?'' Jag svarade kunskapsskolan i spånga.. ''Ojdå, gäster från långa håll'' Då sa Anette (tror hon heter så?) Kalles mamma iafa, ''Långa gäster också.. Hehe.. Men jag vet ju vem du är .. så svarade jag ''Ja, jag är ju kalles kompis!'' haha. Det var lite kul :p Ni fatta nog inte.. Men då var de lite kul :)
Kvällen där var sådär. Jag fick ont i huvudet och hade tråkigt.. Men dom andra hade kul och jag hoppas jag inte förstörde för er.. :/ Senare kom Ella och Therese också. Emil, Kenny och Joseph tyckte det var kul att mobba mig .. Särskillt Joseph som skulle eka mig med hur jag stod och grejer :p Men sista 30-45 minutrarna blev det lite kul iallafall.. Inte lika ont i huvudet då! Efter när det var slut så var jag, Mirre, Yasse, Ella, Ese, Nadja och Affroalex där ute och snackade :D Sen fick vi skjuts hem. Jag satte mig vid datorn en stund sen la jag mig i sängen och smsade som alltid. Runt halv tre inatt skulle både jag och Jesper sova, så vi sa godnatt xD Gissa om jag var trött? Haha. Idag vaknade jag två sekunder innan väckarklockan. Klockan tio. Sen dess har jag smsat med Jesper som nu alldeles strax är i luften påväg till Österrike.

Men nu måste jag duscha. Föresten, skriver nog inge mer idag.. Ska vara med syster Johanna idag.. Men, jag ska försöka ladda kameran och ta med den så får ni bildern imorgon! :) Love, C


Lördag

Idag har det inte varit något märkvärdit förutom i morse när jag vaknade av knapparna från datorn och jag visste att hela denna dag skulle vara förstörd. Gissa hur mycket klockan var när jag vaknade, Jo.. 08.15. Jag höll på att dö. Men jag var helt klarvaken, Satte på tv och tittade på den nya hannah montana. Seriöst det programmet är faktis bra.

Just nu sitter jag med en tidning som jag snart ska läsa, Sen ska jag nog ringa runt efter kompisar som vill vara ,
VILL NÅGON VARA MED MIG?

PUSSAR NICOLE

Haha för er som inte vet, Hannah montana och Miley Cyrus är samma personer men, Men ibland är hon känd och ibland en helt vanlig flicka, haha omöjligt att förklara.


Fredagen 13.. Igen

Jahap, ska vi få dubbeltupp iår. Jag har iallfall haft disco för lågstadiet och är helt död efter det. Jag orkar absolut ingenting och vill inte se några fler småbarn en dom närmaste jag känner.  Snart ska jag gå och lägga mig vid, 23.00 eftersom att jag ska försöka vara lite social. Jag vill sova nu, Men ska nog vänta tills gästerna  har gått hem, Kanske vid 00-01? Jahapp, får hålla ut!
nicole, gammal
Jätte gammal bild, när jag hade fått min reaktion från smink (som jag inte tål) så man kan se massa pricka på min panna. Jag har en M&M kula i munnen.

 / Nicole

Tekniska museét - Roligare än väntat







Bild 1 : Jag åker i en såndär sak :) Skitkul, trodde jag skulle dö först :$
Bild 2 : En gammal Harley Davidsson
Bild 3 : Alex har krypit in i en låda (?) HAHA
Bild 4 : Gabbi spelar någon form av nåt slalomspel
Bild 5 : Jag tog sats och tydligen kunde jag hoppa så jag nådde en knapp på 2,40 cm :D



Berghem ikväll, åker dit med Nadja och Miriam. Ese, Nich och Ella kommer troligtvis dit senare :)

Cornelia

Therese & Gianella här

tjooo! nu är jag och gianella hemma hos mig, nicole gick precis hem till sig. vi har hållt på att lägga chips i påsar det var as jobbigt! fast vi smakade lite (a) idag i skolan så hade vi bugg på jumpan, jag fick dansa med tim,marcusoch johannes -.- omg dom kunde verkligen inte dansa! sen efter skolan gick jag,gianella och nicole hem till mig och gjorde iordning chips. snart ska vi börja fixa oss till discot som vi ska ha efter ska vi ju kanske till berghem men vi måste städa och det också :/ ikväll sover gianella här det blir nog nått mer inlägg ikväll annars så bloggar vi imorgon! ha en trevlig kväll pusshej!


gammal bild på oss!

/Therese & gianella


2 timmar

Jag är otroligt irreterad och vill inte ha discot för lågstadiebarnen. Fyfan vad jag hatar allt just nu. Är inte på bästa humöret.

/nicole


Godmorgon!

Godmorgon sötnosar!

Idag ringde väckarklockan på sju. Sju timmars sömn inatt.. Var tvungen att vara vaken till minst fem över tolv och gratta Jesper som fyller fjortis idag! Grattis Jesper! Men runt fem över tolv så somna jade direkt :p Var supertrött. Men imorse gick det ganska bra att komma upp. Gick och åt, men jag lyckade skära mig när jag skulle skära upp frallan som jag skulle ha i matsäck.. typiskt mih huh? Förr, för ungefär 3-4 år sedan lyckade jag hyvla min tumme med en osthyvel? Haha! Men iallafall. Jag åt och gjorde mig i ordning. Dagens outfit är jeansleggings, brunt linne och svart tjockrtröja. Pärlor i öronen och hjärthalsbandet runt halsen. Men nu måste jag bädda sängen, vi hörs ikväll! Love, c


Sallad

Här sitter jag och har nyss ätit min frukost och det fick bli.. Sallad som mamma hade gjort igår. Nu gäller det, hoppas det går bra för oss på discot som vi ska göra för lågstadiebarnen. Det ska bli sjukt kul och hoppas det blir det, Känner lite press och så. Men jag tror nog det kommer gå galant , Bättre än förragången och nu ska vi städa lite "När-Som-Helst" och inte som förra gången, typ två papperskorgar som var överfulla och allt låg på golvet som sjöar!

 Bilden tog jag igår, för att mina halsband  hade trasslat sig ihop. Så jag tog några bilder! (ser död ut, jag vet)

Gick ut och sprang ändå

Gick ut och sprang ändå.. Fast ensam. Kände att jag behövde tänka lite och så.. Hoppas det var okej, Nicole? Jag var ute och sprang i precis furtio minuter. Det var verkligen jätteskönt! Kom hem igen runt fem över åtta. Då var det duschen som gällde! Hehe. Det dröjde inte länge innan mamma kom hem ifrån mötet då. Hon kom hem med risifrutti. Hehe. Ska ha matsäck imorgon då vi ska till Teknika museét i stan tror jag (?) Minns inte. Men då ska jag ha två små frallor och en risifrutti. Kommer inte orka allt :p
Men, jag tog iallafall et täpple och en risifrutti till sen middag. Har inte ätit någonting mer än nudlar när jag kom hem runt kvart över tre.
Nu tänkte jag måla mina naglar med den rosa färgen från ''franska manikyren''. Och sedan hoppa i säng. Börjar 9;15 imorgon. Vilket innebär att jag får en liten liten sovmorgon! Går upp runt 07;00 imorgon. *yäy!*



Jag med kvällsmaten! (Sexig turban man har i håret också!!!)

/ coneh

säger godnatt

här är min peá låt, den är as bra !



nu säger jag godnatt, för jag kommer inte hinna skriva mer. kisses!

/Therese

telefonräkningen kommer bli hög

tjaaa, just nu pratar jag med gianellla i telefon vi har pratat i en timme typ. just
nu har jag precis pratat klart med
gianella och ska kolla på sveriges
 värsta bilförare haha det
 programmet är as roligt!
 imorgon kommer det bli sjukt roligt!
först har vi ordnat disco för 1 2 och 3 sen efter
måste jag,gianella och nicole skynda för vi ska på berghemsdiscot. så det blir sress imorgon igen.snart ska jag upp och ta jordnötsringar asså jag har blivit helt beroende av det! men det är så jävla gott!
men nu ska jag upp och hämta jornötsringar chaaooo!
/Therese


Gammla bilder på mig och Cornelia

:)<3



Jag får bara inte glömma den bästa låten!

Puss nicole

Gud så gullig!



''Give me the evil look..'' haha!


Slutreflektionen är gjord! Tänkte faktiskt lägga mig och läsa lite i spanskan och träna på glosorna! Blir inge jogging, nicole.. Måste plugga! :/ Men vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon. puss, c

handlat

hejsan svejsan! igår så åkte ju jag, min mamma och filips mamma och handlade såhär mycket köpte vi:
15 kg godis! det var både lite lösgodis,marsmellos och stora blandade påsar.
9 3-pack popcorn
18 chipspåsar!
200 remmar
tre lådor med festis
3 6-pack med läsk
100 klubbor

Det blev 1500 kr ungefär, sen efter så åkte jag till träningen och då spelade vi match och hade övningar. i mitt lag på matchen var det jag,yasse,nicole,vicke,rebecca och vanja vi van över dom andra med 6-1 haha jag gjorde 4 mål :) sen gick jag hem med yasse och hemma tog jag en varm dusch så sköönt! sen idag har jag varit i gården och spelar pingis sen kom yasse också. dagens middag blev donken (a) eftersom låtsaspappa är ensam hemma ;p men nu måst ejg kila hejdå!

/Therese

toast


Har alldels nyss ätit två mackor och en banan, Att jag orkar?
Har ett engelska häfte jag måste träna på som jag ska göra i helgen och jag blev inte gladast när jag fick lappen.
Imorgon ska jag och min klass annorna ett disco för lågstadiebarnen, Ska bli skit kul. Vi misslyckades förra gången, men hoppas att det blir lyckat imorgon. Vi gör discon och massa annat för att sammla ihop pengar till klassresan. Vi är urkassa och har inte lyckats bra med insamligen? Blir det  verkligen en klassresa kan man tro.

Det kanske blir en jogging tur med cornelia idag.. Men vi fårs se om hon ska plugga eller inte?

Pussar Nicole


Träningen inställd

Hej bloggen!

Jag ligger just nu och kollar på film. Men avbröt för att skriva lite.. Kvällens träning är tyvärr inställd :/ Snö på planen och ledarmöte. Jag funderar på att gå ut och springa i min ensamhet.. Vi får se! Eller så utnyttjar jag träningstiden åt plugg.. Har pluggat bra idag. Och nu har jag bara slutreflektion kvar på svenska steg 7. Så svenskan redovisas på måndag! :) Men nu ska jag återgå till filmen, Evil dead.

Love, coneh

I skolan

Hello sweeties!

Nu har jag precis sagt hejdå till Lina som var tvungen att åka hem.. Hon skulle till läkaren :/ Men nu under förmiddagen har jag iallafall jobbat litegranna! När jag coh Gabbi kom till skolan så visade det sig att Carro var sjuk så vi skulle ut i våra grupper. Så jag och Gabbi hade en egen liten BG för oss själva i trappen mellan andra och tredje.
 
Klockan nio hade vi spanska kp. Där gjorde jag inte så mycket. För jag var tvungen att översätta tre små texter. Men jag är inte så bra på spanska, så det tog ganska lång tid! :$ Hehe. Efter det gick jag och gabbi till Cafét och köpte the och började prata om kursen. Vi ska troligtvis skriva om Mobiltelefonen. Skriva och rita om hur den var förr, hur den är nu och hur vi tror attt det kommer vara i framtiden. Inte så roligt. Men det är Teknik uppgiften och dom bedömmer betyget utifrån prestationen (heter det så?) och så av det vi gör. Och jag vill inte ha något IG nu.. Räcker med det jag fick i idrott..

Halv elva gick vi och åt lunch. Köttfärslimpa och potatis. Det var okej.. Men inte speciellt gott :/ Det är liet jobbigt när man är hungrig så kan man int mätt.. :/ Jaja, Lina kom iallafall under tiden vi åt och efter att vi ätit så gick vi till båsen. Där gjorde jag och Lina våra grymma tejpbollar och spelade :) hihi.
Empa och Crippa trodde dom var jätte roliga :p Jag hade inte Empas nummer, då skrev hon

- Hej :D<3
- Vem är det? frågade jag.
- Din mamma. Haha
- Men palla, vem är det? frågade jag.
- Haha. Jadu, knulla i kungsängen ikväll?

*Jag går fram till Empa och ser att hon flinar, jag frågar vad hennes nummer är och jag avslöjar dom båda!* Haha. Sååå tråkiga (a)

Men nu måste jag börja med Kursen tillsammans med Gabbi. Vi hörs när jag kommer hem. Puss på er! / c

Fyller år snart!

hej alla! idag har jag haft språk det var fett tråkigt -.- , just nu är jag och skriver om colombia , jag fyller år om en vecka !fan jag kan inte tro det :p , men aja vi slutar om typ 400 timmar .. men måste dra nu innan någon kommer ,
PUSSAR Gianella

Godmorgon!

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag verkligen gjort! Somnade väl runt elva igår kväll.. Blir trött väldigt tidigt på kvällarna nu för tiden, vilket jag tycker är bra! Förr la jag mig alltid efter tolv. Vilket var mindre bra.

Väckarkklockan ringde på tio över sex. Då blev det jättekonstigt.. Ena sekunden när jag precis hörde hur det ringde, då var jag superpigg! Två sekunder senare ville jag bara sovasovasova.. Skumt! :s Hehe. Men jag steg upp och gick som en zombie till duschen. Duschade och klädde på mig. Ni får ingen bild, det behövs inte. Utan nu idag har jag bara mina myskläder från Cubus på mig. Orkade inte sätta på mig någonting annat. Skönt med bara mystyg. Mhihi.
I skolan  idag händer det nog ingenting speciellt tror jag (?) Spanska ws hela dagen. Även ett spanska kp och ett svenska kp om jag inte minns fel .. Spanskan blir faktiskt roligare nu :) Men, svenska kp är uttråkande.. Höhö.

Imorgon ska vi alla sexor åka till något museum inne i stan. Urk på det säger jag bara.. Menmen. Och direkt efter ska jag träffa Matte och vi ska göra nåt hos mig. Så jag skriver väl runt halv sex - sex tiden. Så ni vet! Men ett inlägg på morgonen blir det nog! (:

Much love, C

godnatt

Här sitter jag med min mors morgonrock och tanborsten i munnen och håller på att torka håret, Jag har nyss dushad eftersom att jag har varit på träning. NEJ! imorgon är det spanska.. IGEN? och jag vill absolut inte. hatar min lärare.
Hon ropar upp namn,
- malin, sa läraren
- Ja, sa malin
-Irma,sa läraren
- m, sa irma
- Nicole, sa läraren.
- hmh, sa jag
Tyst,
- NICOLE
- MHM, sa jag
- DU MÅSTE SÄGA PRESENTE=JAG ÄR HÄR?. sa läraren
Jag tittar på henne och sa okej och sen titta ut. Hon tittar på mig en stund.
- Filip. sa läraren
- m. sa filip
- Therese. sa läraren
och så vidare.
Är jag en hatobjekt för henne? Det kommer jag aldrig få veta. Vill byta till engelska men alla säger det är onödigt och att jag inte behöver. Hoppas jag får byta.

Puss ...

Efterlyst

Hallå!

Jag satte på Patrik 1,5 och kröp ner.. Frös inte lika mycket, men trött är jag fortfarande! Jag tänkte alldeles strax gå och tvätta bort sminket och sen hoppa i säng. Ska se efterlyst hade jag tänkt. Men ni kan ju alltid smsa mig :) Hihi. Vi hörs imorgon bitti tror jag. Godnattpussar, C


Bilder från kalaset 5 mars

Haha, bara bild på när jag blåser tårtan och är glad och tårtan. Men, Alla blev suddiga .. ? Snart ska jag upp och titta på Sex and the city filmen. Det var ett tag sen! Senare idag ska jag också på träning kl 20.00 . Så jag tror nog inte att jag kommer blogga mer.. eller?
blåsa
mmm..!1
fan vad glad jag är

Här kommer ett par riktgit fula och roliga bilder på mig!


PUSS NICOLE

fritidsgården

hej alla! just nu är jag på fritidsgården , vi har inte gjort så mycket än att prata :),ska hem om 15 min så att jag måpste avsluta inan de får damp ..  men nu måste jag tagga , hejdå
ha det bra! /Gianella

Hemma, trött och frusen.

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen.. Trött och frusen är jag också :( Har suttit och pluggat i ungefär en timme.. Lite duktig är jag iallafall! Men somsagt, jag fryser jättemycket.. Så jag tänkte faktiskt vrida datorn mot sängen och slå på Patrik 1,5 som vissa iallafall sagt varit bra? Den har jag iallafall laddat hem och tänkte lägge mig i sängen under mitt varma duntäcke och vila. Supermyysigt för mig själv! :')



Såhär roligt kan man ha i skolan, tillsammans med Gabriella! Hahah :)



Bjuder på en ful bild jag tog igår när jag var påväg hem till farmor.. Det SNÖADE! :p

/ C

på fritidsgården

hej alla ! nu sitter jag på våran fritidsgård med gianella micca och anna, vi har inte gjort så mycket bara suttit i ett rum och pratat. ikväll har jag träning men innan det ska jag hem,äta och byta om sen ska vi till willys för att handla godis haha jag kommer också att handla lite (a) snart ska jag gå hem med anna panna. men nu måste vi gå hem lärarna skriker på oss :p hejdå!

/Therese

Skolan

Just nu sitter jag vid datan i skolan och jobbar om Mexiko. Jag skriver om hur landet är och om historian. Skriver mest om Mayafolket och om prästarna som skadade människorna som var oskyldiga. För mig har jag inte slutat än men jag tycker detta är sjukt roligt och vill absolut inte sluta. Men jag kom på själv att jag måste blogga. Snart är jag klar och ska skriva av allt på datan från pappret. Hoppas alla har haft en bra dag. Puss Nicole


skolan

hej alla ! just nu sitter jag och skriver om colombia och lyssnar på music daddy yankee -gasolina ,slutar om 1 timme.. :P , men måste dra nu innan jag får skäl eller hur det  stavas , haha , 
pussar gianella

Matte

Hello there!

Nu sitter jag i skolan och ska alldeles strax börja plugga matte. Jag måste försöka redovisa matte projekt steg fem innan nästa tisdag. För man kan bara skriva projektproven på måndagar och tisdagar mellan nio och kvart över elva. Lite jobbigt eftersom att jag då måste plugga ännu snabbare för att hinna innan tisdag..
Alldeles nyss var jag nere vid båsen, (eller boxen som Lina säger?xD) jag var där med Lina, Cornelia (jag och en annan tjej är dom ända Corneliaorna på skolan:p), Gabbi och Emma. Jag och Lina hade lite damp. Vi hitta typ ett hårt runt bröd där som vi använde som fotboll (?) Brorsan, Svante, Alex och Mini fick damp på oss. Men vi hade kul :) Sen dissa vi brödet ocht tejpade ihop papper till en boll. Hah :p Men sen tog dom alla våra bollar så då gick vi :( *nolifers!*

Nu som sagt sitter jag uppe i matteredaktionen. Eller i ett litet rum där, i min ensamhet :/ Gabbi och Emma försvann! Men.. Jag ska väl passa på och plugga då när jag verkligen kan koncentrera mig! :)

Men vi hörs nog ikväll.. För direkt när jag kommer hem ska jag nog sätta mig med spanskan.. Tråkigt men jag behöver det!

Och glöm inte att kommentera.. har varit dåligt med kommentarer.. Fast, vi har ju inte uppdaterat så mycket.. Menmen.. Pussar! C

in skolan

hejsan. nu sitter jag i skolan och jobbar matte,vi håller på att designa våran lägenhet som vi har gjort det är as roligt! vi hade språk i morse också -.- not funny! vi har glosor tills imorgon också hjälp mig! jag kan inte.. ikvällblir det inte mycket blogg kanske nått ynka inlägg om jag hinner , men nu måste jag jobba vidare hejdå!

/Therese

dagens outfit

Godmorgon sötnosar!
Mobilklockan ringde tio över sex (!) Vilket oftast är den tid jag går upp, om jag ska duscha. Jag valde att duscha igårkväll istället.. Men ändå så glömde jag ställa om klockan på halv sju.. Lite surt, även om det bara var tjugo minuter. Men man vill ju sova så länge som det bara går, ellerhur? (;
Men iallafall, jag steg upp och virade in mig i morgonrocken.. Det är verkligen skitkallt här på morgonen! Och så fort man säger det till mamma så blir det bara '' Då skulle du aaaldrig klara av att bo i hus, hörrödudu! ''  För vi bor nämligen i lägenhet och kollar på hus/radhus. Fast, vi hittar typ inte nåt.. -.- Men jag gick iallafall till köket och gjorde två ostmackor. Som jag sedan åt upp. Jag gick och valde kläder.. (Brukar alltid göra det dagen innan, men inte nu..(?)) Och outfit kommer! Jag gick och sminkade mig och satte upp håret. Sen var jag klar! Så på ungefär en timme blev jag klar idag. Hehe.

Skola idag då.. Tror det är idag jag och Gabbi har matte hela dagen (?) *Suck& och Stön* Ända kp:t är idrotten där vi ska boxas. Ska bli ganska kul, tror jag (!?) Juste, igår hade jag PHsamtal också.. Nu blir det att satsa som f*n på spanskan, engelskan och matten.. Inte någonting roligt, inte alls! :( Svenskan ligger jag före. Men det är ju det roligaste ämnet? Tror nästan jag ska ta med mig svenskan, engelskan och Spanskan hem idag. Har ingenting som helst planerat denhär veckan. Eller jo, på fredag ska jag träffa Matte och sedan planera om jag och Johanna, kanske Hannah (?) Ska sova över i helgen. Sist var den 13;e februari. Johannas födelsedag. Så det blir mys. På lördag är det match mot BP. Längtar! Men, det är inte speciellt mycket planerat på dagarna om man säger så.. Hehe. Men nu måste jag sluta skriva! Ska till tåget om en kvart, puss på er!



DAGENS OUTFIT ;
Svarta cheap monday - Weekday
Gråvit randig tröja - Cubus (Nya favorittröjan!)
Vit halsduk - GinaTricot
Till det pärlor i öronen och en toffs i håret!

Cornelia

Nyduschad och klar för sängen!



Såhär ser man ut utan någonting i fejjan! Just, NO MAKEUP!
Godnatt / coneh

vofflor till middag!

Hello there!

Nu har jag precis kommit hem ifrån farmor. Farmor tyckte inte att jag skulle gå hem själv i mörkret, så hon skjutsade hem mig i samma veva som hon skjutsade hem kusinvitamin Michaela. Vi hade iallafall jättetrevligt. Åt somsagt farmors goda vofflor till middag. Med glass och sylt. Supergott! Kusin (97a) berättade att hennes klass och dom andra klasserna i årskurs 5 ska ha disco på fredag. Då frågade farmor oss om man fortfarande typ dansar pardans på discona? Haha. Lät så kul! Men då berättade jag att tillexempel på engelska så är det inte direkt fjortisdans.. Då skulle hon självklart ifrågasätta vad fjortisdans var för någonting? Snacka om att vi skrattade :p Hon ville även få fram ur mig att discona inte är intressanta om inte killarna är där.. Så tillslut fick hon svaret, '' JA! Discona är inte så intressanta utan killarna, FAST man går ju faktiskt dit med sina tjejkompisar och har kul med dom! '' Haha. Vi alla skrattade :p

Efter att vi ätit dukade vi av och jag och kusin satte oss i vardagsrummet. Haha, på något vis kom vi in på samtalsämnet ''sms''. Då jag berättade att jag faktiskt skickade över 400 sms igår ;o Hon tycker inte att det är normalt iallafall :p Haha. Sorry Mickan, men du har en onormal kusin! Sen blev det fika. Banankaka och chokladkakor. Mums! Henrik lärde också mig och Michaela hur man ska dricka om man fått hicka :p Haha. Vi hade kul.

Runt tjugo över åtta skjutsade farmor hem mig. Då möts man av en polisbil som sen svänger och kör in till området där man bor (?) Lite kusligt.. Menmen.. Nu tänkte jag faktiskt hoppa i säng, kolla på teve eller någonting. För jag är faktiskt super trött! Vi hörs kanske imorgonbitti, om inte så under dagen! Puss på rumpan!

Cornelia


den rätte för rosing

hejsan alla. sitter och kollar på den rätte för rosing, jag tror redan jag vet vem som vinner men man var ju aldrig. imorgon blir det stress! först ska jag hem,äta byta om till fotbolls kläder sen måste jag åka och handla till vårat disco vi sexor i min klass ska anordna på fredag. det blir jag,mamma,filips mamma och marcus mamma , vi ska åka till willys och handla godis,chips,läsk,popcorn och gissa hur mycket godis? nästan 15 kg! :o men förra gången vi ordnande discoså tog godiset slut på knappt en timme. men nu måste jag gå ska kolla klart på den rätte för rosing och äta upp mina jordnörsringar (a) godnatt T



bild från nyår.

10 Mars

Min födelsedag, ni kanske undrar hur den var, Jo helt underbara och jag fick massor med underbara presenter också. Idag har jag varit i skolan och jobbat rejält och duktigt. Efter skolan så var jag med Micaela, Gianella, Therese och Kenny. Vi hade roligt först körde vi fotboll och sen pratade vi mest om hur killar tycker om tjejer och hur tjejer tycker om killar. Nu är det så att jag ska upp och titta på tv. Är just nu ensam hemma men min mami kommer hem strax.
Pussar nicole!
:D
Hade tråkigt

no rubrik

hej bloggen. här är en lite kortfattat om min dag: vaknade , gick till skolan,  efter skolan gick vi till gården. idag ska jag inte göra nått specielt bara vara hemma, igår så åt jag jordnötsringar och kollade på familjen annorlunda ganska bra faktiskt. sen somnade jag i ganska bra tid till skillnad från i förregår då jag somnade vid 1 , ni får kommentera mera! nu verklar det som om våran blogg är tråkig.. men nu ska jag dra pusshej T

vad tycker ni tjejer ?

Jag har lekt lite med designen igen .. Vet inte vad ni andra säger, men det är inte klart än.. Och om ni, Nicole, Ella och Therese inte gillar detta så byter vi tillbaka till den gamla!
Men nu ; hoppa i ett par jeans och sen bär det av till farmor! :)
/ coneh

Jag har tråkigt ..

Jag kommer från: Kallhäll
Jag heter: Cornelia
När fyller du år? 6 april
Tycker du om någon just nu? Ja
Jag samlar på: Inget
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Johanna
Vilken tid gick du upp idag? Kvart över sex
Har du sovit i din egna säng inatt? Japp
Har du sovit ensam inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Yepp
Hur svarar du i telefon? Hallå / Hej det är Cornelia!
Vad ska du göra ikväll? Jag ska på middag hos farmor. Hem och sova.
Vad ska du göra imorgon? Skolan och sen har jag ingen aning.
Var vill du bo när du blir stor? Vet inte.
Är det okej att gråta? Klart det är (?)
När grät du senast? Förra veckan..
Vilken årstid tycker du bäst om? Vår & sommar
Laddar du ner musik och film från internet? Japp
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Antagligen spara, shoppa lite och sånt :)
Bär du glasögon eller linser? Inget av det
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, inte alls!
Har du percing? Räknas öronen (?)
Vill du gifta dig? Tror det.
Vill du ha barn? Ja
Solar du ofta? När solen är framme :) hihi
Är du bra på att laga mat? Tillräckligt för att ha MVG i hemkunskap *stoltsomfan!*
Gillar du att dansa? Jarå
Hur vig är du? HAHA! inte alls ._.
Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry's Coockie dough
Tror du på ett liv efter döden? Vet inte, aldrig tänkt på riktigt..
Bor dina föräldrar tillsammans? Nope
Är du morgon eller kvällsmänniska? 50/50
Vilken ögonfärg har du? Bruna
Vilka hårfärger har du haft? Mörkblont, rödbrunt, svart och brunt som jag har nu :)
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja..
Är du beroende av något? Mobil, vänner, familj, närhet.
Senaste låt du hörde? Pealåten, coneh@
Vad gör du på helgerna? Oftast någon fotbollsmatch, annars kompisar
Brukar du bädda sängen? Yes
Har du kysst någon under den senaste veckan? Inte denhär veckan.
Vad var det senaste du sa? Hejdå, till brorsan.
Vem kramande du senast? Frida
Saknar du någon nu? Ja
Vem ringde du senast? Gabbi
Senaste sms du fick?  Jesper - Haha :p<33
Var du glad igår? Sådär
Sminkar du dig? Ja, varje dag.



Ska upp till farmor och äta vofflor ikväll! Mysigt :) Hörs när jag kommer hem!
Pussar, Cornelia

Hola!

hej alla , just nu e jag i skolan har skit tråkigt -.-måste skriva någon fucking brev .. , men slutar typ snart .. men jag skrivit senare typ.
PUSSAR gianella

Hej

nu sitter jag i skolan och har nyss ätit , inget som var skit gott. Har inte tid att skriva nu

PUSSAR NICOLE
SKRIVER SENARE

In school

Hallå bloggen!

Sorry.. Har inte skrivit på någon/några dagar.. Nu måste vi alla i bloggen skärpa oss tror jag (?) Hehe.

Just nu sitter jag i skolan vid datorn bredvid Alejandra. Jag har prcis valt ut tjugofem glosor på engelska steg sex. Tror jag ska prata med Lena/Paula om jag kan skippa dom sista sidorna och träna på glosor istället (a) För jag måste verkligen redovisa snart! Igår jobbade jag väldigt mycket också. För mig är det väldigt mycket.. Skrev över tre sidor dataskrivet. Hihi. Idag ska jag egentligen ha engelska hela dagen, förutom mitt spanska kp som ligger klockan tolv, efter lunch. Men jag orkar inte ha engelska! :( Men det blir väl att bita ihop. Jag och Gabbi ska börja med kursen efter spanskan. Så vi slipper en timmes engelska där! (a) Vi måste börja på ''grupparbetet''. Vi skulle varit tillsammans med Hampus och Alex som en grupp. Men vi fick ha en egen grupp av vissa anledningar. Och det är Teknik. Och det är dethär arbetet som ''betyget'' sätts. Så vi måste börja nu eftersom att det ska lämnas in i slutet av veckan!

Men nu ska jag leta reda på Gabbi så har vi snart tidig lunch. Vi hörs när  jag kommer hem!

Much love, Cornelia

jordnötsringar

hejsan! förlåt om jag inte har skrivit om min dag men det har inte hänt nått specielt så det finns inget att skriva om, men nu måste ge oss förslag om vad vi kan skriva och sånt! för det blir lite tjatigt om vi bara skriver om vad som hänt under dagen.. men iallfall nu ska jag gå och ta jordnötsringar mumsigt! love this song!

pussar Therese

Hos micaela

Idag var det okej i skolan, var bara riktigt trött och haft ont i ögonen hela dagen. Jag ska sova hos micaela och vi ska ha BAJS kul, just nu lagar vi mat, Det ska bli soppa med pasta, köttbullar, kryddor, nudlar, potatisar, korv och massor annat. Vi får se om det blir gott.

Ursäkta för dålig uppdatering.
Lördag: Var jag med Yasmina, Ida, Nadwo, Miriam, Therese, Gianella vi var ute hade sjukt kul och massa annat.
Söndag: Gianella , Therese sov hos mig från igår och väckte mig riktigt tidigt så jag var arg hela dagen ingenting mer förutom att jag var hos min syster hon fyllde 22 år och vi fick träffa hennes pojkväns familj.
PUSSAR NICOLE

kort inlägg

hej alla. det känns inte som vi aldrig skriver i bloggen! :/ vi måste bli bättre! idga i skolan så hände det inget specielt bara samma gammla saker, men nu måste jag gå och hämta min väska hos nicole med yasse bloggar nått efter ! puss

/Ese

whipeout

tjooo! juste jag glömmde berätta när jag mirre och alex stog i centrum så stog vi och as gas garva och åt choklad sen kommer dte fram en kvinna i 40 års ålder och ba : mår ni bra ? vi ba aa? hon ba ska jag ringa polisen (?)  vi ba nej? hon ba men nej skärp er då? vi ba whhaat! ahhaa. men snart ska jag kolla på whipeout som har premiär idag på 5an men nu måste jag gå för nu börjar det ha det bra!
/Ese


min helg

hej bloggen! förlåt om jag inte skrev nått igår men jag sov hos nicole med gianella så jag hann inte..

igår: gick jag hem till coneh sen kom yasse,nich,ella och mirre sen köpte min pappa en familje pizza till oss och cola (tjockisar!) sen var vi ute, tog kort och åt godis. ja det gjorde jag igår.

idag: så vaknade jag och gianella vid tio sen pratade vi sen vid halv 11 vaknade nicole och då kollade vi lite på tv sen åt vi frukost, sen gick gianella hem och då kom först yasse sen mirre. vi fixade oss i typ en timme men vi var as sega! sen träffade vi alex och hans kusin maj, hahahahah vi hade sjukt roligt! vi sprang runt i folkets hus och busa. sen gick vi upp och ner i rulltrappor ? :p asså vi har skönaste humorn asså! haha. sen på vägen hem när jag gick med mirre och yasse så ska jag såklart rammla i värsta backen med lera så jag fick gå hem hela vägen med lera i röven -.- sen nu har jag bara ätit och chillat hemma.

vad tycker ni om den nya designen? kommentera

/Therese

Enebyberg IF - Kallhälls FF

Hej bloggen!
Ingen har skrivit idag (?) Tänkte iallafall skriva nu! :)

Imorse gick jag upp ca 10;15! Hade mobilen ställd på 11;00.. Men jag vaknade tidigare. Jag gick iallafall upp och satte mig vid datorn en snabbis. Hoppade sedan in i dushen. Jätteskönt var det! Jag gick och åt frukost. Två mackor och ett glas mjök! Jag gick sedan och packade matchväskan och bytte om. Satte mig vid datorn igen. Gjorde inte speciellt mycket. Väntade på att det var dags för match!

Runt 1 åkte vi och hämtade upp Ida och åkte vidare mot Enebyberg. När vi kommer dit är vi först från laget och ser ingen fotbollsplan (?) Så vi började fundera på om vi åkt fel, haha. Men vi svängde och åkte och tittade och sen dök fler från laget upp. Vi gick in i omkl. rummet och bytte om. Hade taktik prat. Inte så mycket, men lite. Sedan gick vi ut till plan. (Bild kommer på planen) Planen var nog den sämsta på väldigtväldigt länge alltså! Geggigt och superjobbigt med grus och vattenpölar! Vi spelade på väldigt bra tycker jag. Dock förlorade vi matchen med 1-0. Ellen och Rebecca delade på målvaktsjobbet. Båda var grymma! Danne tyckte vi var bra. Vi gick in o omkl. rummet och bytte om från dom blöta kläderna till dom torra och åkte sedan hem. Vi lämnade av Ida hemma hos sig. Och åkte och hämtade någonting hos farmor. Minns inte vad :p Sen åkte vi hem.

När jag kom hem var jag uuuutsvulten! Så vi åt typ direkt. Hehe. Potatisgratäng och kyckling. Mums* Efter maten hoppade jag in i duschen. Duschade i vaarmt vatten. Frös som in i helvete! Efter duschen ringde jag Matte. Vi skulle ju träffats ikväll troligen. Men han kunde inte för han var tvungen att fixa i rummet och plugga :/ Men vi kanske ska träffas senare i veckan. För näst nästa vecka åker han till Sälen! :o Menmen. Synd. Så ikväll blir det nog TV:n som får underhålla mig! Beck - Den svaga länken ska jag iallafall se klockan 21;00 !

Skola imorgon.. Ser inte fram emot det :/ Men jag får träffa Gabbi. Hehe. Jag måste verkligen plugga spanska! -.- Skit tråkigt! Jag ligger före i svenska eftersom att jag hellre gör det än dom övriga ämnena.. Haha.

Men nu ska jag kolla på TV! Om du har mitt nummer tycker jag att du ska SMSa mej! (;



Såhär mysig *host!* var planen idag.. uuuuuuuurk

Take care / Coneh

Min eftermiddag/kväll i bilder




Dessa roliga filurer har jag spenderat min eftermiddag/kväll med. Miriam kom tyvärr inte med på så många bilder.. Men det är hon som leker med Ruttan (Rutger) på bilden.. Rutger passar vi till imorgon. Therese pappa var supersnäll och åkte och köpte en familjepizza + cola till oss.. Tack snälla Lasse! :D Så vi satt inne på golvet i mitt rum och käkade :') Haha. Men nu ska jag väl ringa Matte snart. Har så jävla tråkigt, och han sa att det var okej :') Hihi.
Imorgon har jag fotbollsmatch! Mot enebyberg på deras hemmaplan.. Dock är det fucking GRUS som underlag.. SÄMSTASÄMSTASÄMSTA! Menmen.. Hoppas det går bra! :) Ska hem till pappa runt 10 tror jag.. Då går jag direkt och lägger mig. Har bråkat med honom och PALLAR INTE MED HONOM! :( Menmen..

Vi hörs imorgon! Much love, Coneh

onödigt inlägg

heeej. idag har jag hunnit as mycket! ätit pizza,kolla på film, duschat och knarkat life of ryan! den serien är sjukt bra! det blev lite ändrade planer idag, vi åkta aldrig till ikea utan jag var hemma och gjorde massor. snart ska jag möta coneh så ska vi möta yasse,gianella och nicole. men nu måste jag gå chao! /Therese

Hällu!

Hej  alla  , igår natt så var jag med Micaela , vi hade skiiit kul och gjorde massor !där sov jag över och sedan vaknade .Idag ska jag vara med Nicole, Therese, Yasmina, Miriam och Cornelia :),vi ska träffa kompisar och ha kul !ha det så bra ! // Gianella

kan inte sova!

god morgon, asså jag har problem! jag kan verkligen inte sova länge när jag får chansen? gud.. men aja idag ska jag först åka med pappa och kolla lite på ikea, vi håller ju på och renoverar hemma så nu ser det ut som om nån har vänt upp och ner på hela lägenheten.. men sen ska jag vara med yasse,mirre och maby coneh. jag vill åka till kista! men ingen har pengar yasse får pengar på fredag men jag orkar inte vänta så länge :/ men det blir nog nått mer inlägg idag! :) men nu ska jag gå ha det bra!

/Therese

Oj idag har det varit konstigt.

Min mamma blev ett år äldre och vi firade henne vid en resturang i kallhäll som var i b klass. Det var ju roligt och .. som besökare var det en ståupp komiker som var där. Han var ju bra, Men det var mycket snusk och jag var nog den enda som var under 16 år och det var en man som skulle göra dans konst som var efter stå upp komikern och han hade en paruk och en kort morgonrock som var av silkes och dansade och gjorde massor med konstiga saker , Sen efter ett tag tog han av sig rocken och  ja.. string -.- Åherregud han ställde sig på bordet bredvid oss och shakade. Jag skämdes och tyckte det var sjukt äckligt och titta inte smsade mest med alex.

Innan allt så var jag med Alex, Nadja, Lisa och Malin vi hade sjukt kul och sjöng LIPS. Något trådlöst spel på xbox 360 så sjukt bra spel blev lite avis + att jag blev avis på nadja som kan sjunga bra.

Ledsen för dålig uppdatering Pussar NICOLE

cepe inlägg.. men jag kopierar de jag skrev på bdb!

Skola idag, jag och Gabbi var fedt grymma! ;o Haha, men mest gabbi (a) Redovisade och grejer. Höhö. Jag ska typ snart redovisa 7 i svenska, men ingen bryr sig, men ändå! *onödig info*
Efter skolan drog jag hem till Kallhäll. Träffade Matte och vi gick hem till mig. Kollade på film och det var najjs :') Runt halv 5 började vi gå mot honom. Han skulle hem men jag hade inte nåt bättre för mig så jag gick med honom :D Jag gick hem, åt, gick ut, pratade med lilla kalleballe i luren, trevlig filur, träffade yasse och ese, drog till hemköp, köpte powerking och godis, tjockade oss, drog hem till yasse, snackade och lyssna på musik. Runt tio över tio började jag och ese gå hemåt. Jag var psykist cepestörd på hemvägen. Sjöng och var allmänt glad, *hejjagärtönt, men fuckU, jagärmigsjälv! :')* Kom hem prick i tid, 22:30. Pratade med papi och nu sitter jag och nördar mig. Ska snart ringa kalleballe igen, men den tönten kollar på film, så jag får inte stööööra ._.

I say goodnight now.. Much love, Coneh


music

nu ska jag snart dra ut med yase och mirre, sen ska coneh komma :) bloggar nog inte nått mer idag tyvär, men tomorow! här är en grymt bra låt! ha en bra kväll!
 

/ Therese

trött therese!

hejsan! nu har jag precis kommit hem, idag i skolan hade vi det as roligt! orkar verkligen inte berätta jag är så jävla trött! :o men snart ska jag äta och sen ska jag vara med mirre och yasse roligt! :)vet inte vad vi ska göra men nått hittar vi såklart på vi gör alltid nått roligt! vi får ta och bättra oss med uppdateringen! det blir inte så mycket inlägg för oss på vardagen för vi hinner inte! det är så mycket.. måste gå nu hejdå!

/Therese

jag har uppdaterat dåligt, i know..

Godmorgon bloggen!
Förlåt för det usla uppdateringar.. Ska försökta bättra mig!

Igår var det skola, hände inte speciellt mycket.. Kom igång med svenska steg 7 iallafall :) Efter skolan åkte jag hem till kallhäll, väntade på Johanna och sen drog vi hem till henne. Påvägen hem pratade vi med Friberg i luren.. Och jag och Johanna var mentalt störda.. Hoppas han inte tror att vi alltid är så? :$ Haha :D

Idag är det skola! -.- Sen efter skolan ska jag träffa Mattias. Ska bli kul. Men vi hörs antingen under dagen eller senare ikväll..

INGEN har väl glömt att gratta nich, om du inte hat gjort det får du göra det i efterskott nu idag!
- Jag hoppas du hade en bra födelsedag igår, gumman!
Much love, Coneh

stadium

hej! förlåt om jag inte skrev nått mer igår men jag kom inte hem förns halv 9 och då orkade inte jag blogga, men igår kom pappa och hämtade mig vid 4 sen åkte vi hem och bytte litekläder och sånt sen hämtade vi upp yasse och vicke sen åkte vi till stadium och vi som sålde var jag,vicke,yasse,kajsa,sabina och rebecka en liten stund. det var as roligt att sälja och ibland fick man gå runt i butiken och kolla vi sålda as mycket! sen när det var tio minuter kvar så gick vi runt och sålde till personalen fast för 50%. dom var as snälla och roliga! vi ska få stå där nån mer gång också :) jag,sabina och min syrra gick tll donken och åt sen det låg bara bakom så.. men nu måste jag gå och packa jumpa väskan, ha det bra

/Therese


Happy birthday sweetie!



.. i love u!
/ coneh

:/

Snart snart, så börjar kalaset om 1 timme, här sitter jag och vet att detta kommer bli världens dåligast jag vill inte le eller vara glad . Jag önskar att denna dag bara blir över eller att det skulle vara två månader kvar. ledsna pussar nicole

NOT, DET KOMMER BLI DEN BÄSTA! PUSS NICOLE

Happy birthday

Snart är det kalas, wii. Va roligt har fått present kort , spel, två skivor och skinnjacka av mamma och pappa. Snart kommer alla gäster och vi ska äta tårta allt. Men just nu vår städar jag hela mitt rum. Just nu är det nästan tomt och det är mycket mycket snyggare. Här kommer en städerska.

 Bilden är missbildad eftersom att jag ändrade storleken riktigt konstig. PUSSAR NICOLE som nu är 13

outfit problem

helu, idag är det nicoles födelsedag! :D jag har ju redan skrivit ett ganska långt inlägg om det (a) men idag vaknade jag halv 7 och duschade i nästan 20 minuter och fan vad det var skööönt! idag vet jag inte vad jag ska ha på mig? jag brukar frö det mesta alltid veta vad jag ska göra,

idag blir det stress! efter skolan måste jag gå hem och baka någonting och göra té vatten och kaffe i termosar. sen kommer pappa och hämtar mig sen ska vi hämta upp yasse och sen åker vi till statium och där ska laget sälja fika -.-  det är staduim kickoff. men nu ska jag gå och äta frukost ! pusshej!

/ Therese

GLÖM INTE ATT GRATTA NICOLE!

happy birthday

idag fyller nicole år! GRATTTIIIISSS TONÅRINGEN! :D tänk! jag och nicole har kännt varandra sen tvåan! då var vi nästan varje dag men sen i fyran så gled vi ifrån varandra men sen i slutet av femman så började jag vara med hon,gianella,micaela och anna. vi har dom roligaste minnerna, vi har alltid roligt! älskar dig nicole!
glöm inte att gratta våran lilla tonåring idag!

/Therese


I'm sorry..

Har inte suttit speciellt mycket vid datorn idag.. Blev typ 15 minuter imorse.. Sen nu på eftermiddagen hade pappa datorn med sig så jag kunde inte skriva.. I'm sorry!

Bowlade med skolan idag. Gick tillräckligt bra för att vinna över både Gabbi och Alex! 150 poäng på två serier, är det bra? :$ haha. Men nu ikväll är pappas kompis här och passar Mia och Moa medan han är på möte. Jag ska även få mina naglar fixade (a) Så det ska vi göra snart. Jag skriver mer imorgon, puss på er!


Muck love, Coneh

... don't forget.. that Nich's birthday is tomorrow !


Bara en dag kvar, wii !

Idag var det jäkligt jobbigt, Om ni nu har läst innan vad Therese har skrivit så kan ni förstå. Men.. men, lite senare kanske vid 3-4 gick Therese hem och då körde vi fotbolls tunering med, Linus, Micaela, Jag, josepf och en till kille. Vi hade sjukt roligt skrattade otroligt mycket. Men helt plöstligt skulle alla gå så jag och Micaela var kvar, då kommer Filip, Mahad och Alexander så fortsätter vi spela och vi vann självklart och jag stod i mål.
En bild på mig som tagen för 2 veckor. pussar NICOLE


lil mama


lil mama - lip gloss
men nu måste jag gå puss!

/Therese

hatar min spanska lärare

hejhopp! nu är jag hemma, idag i skolan gjorde inte vi så mycket det är as tråkigt i skolan ! juste idag på språket så kom jag och nicole 3 minuter försent och då vägrar våran lärare öppna åt oss? hon kollade men brydde sig inte sen berättade filip och jesper att dom sa att vi stog där ute då sa hon: dom har inte knackat? så vi gick upp till skolan och sa till våra lärare så nu ska jag och nicole byta grupp hatar verkligen LAURA som hon heter! aja.. efter skolan så gick vi ner tillgården och spelade fotboll, ikväll har jag det ganska stressat! först vid 7 så börjar vårat möte om vårann klassresa ( 6orna ) sen slutar det 8 då börjar min fotbollsträning som tur är i samma skola! fast jag,nicole och kajsa ska gå 10 i 8 typ. så jag tror inte blir så mycket blogg mer idag :/ men nu ska jag gå och äta snart sen ska jag ich syrran äta ben&jerrys den här har vi köpt 

den är så jävla god! men nu måste jag kila! ha det bra, puss&kram Therese

funkar låten!

här kommer låten! det blev nått strul igår :s men nu funkar det!


idag vaknade jag vid tio i sju och såg knappt vart jag gick för jag var så trött, sen fixade jag mig och klädde på mig. sen gjorde jag frukost och satte mig här, juste gianella gjorde illa sin hade igår på jumpan när vi hade staffet i slutet och ingen såg riktigt vad som hände det enda jag såg var att på tillbaka vägen föll hon ihop med armen typ .. hon gick hem till micca , sen idag om hon fortfarande har ont ska hon gå till sjukhuset. hoppas det blir bra gumman!  men nu ska jag äta upp frukosten chao! Ese

TV

nu ska jag gå det är tv time! det blir mer blogg imorgon promes! men nu måste jag gå tv väntar ;p hejdå! Therese


tv kväll

hejsvejs! nu sitter jag här vid datron och har precis ätit thai red curry kyckling med ris as gott! idag i skolan så hade vi tempoboll på jumpan det är sjukt roligt! man är två lag sen har man ett stort mål sen ska ena laget börja skjuta och om den gör mål eller inte ska man antingen gå balansgång eller göra en kullebytta sen är det det andra lagets tur sen går det jätte snabbt! sen hade vi bara tråkiga lektioner.. sen gick jag,nicole och anna ner till gården haha jag och anna hade typ skrattdamp! sen körde jag&anna brottning i soffan (a) sen kom pappa och hämtade mig sen åkte jag hem. sen ikväll ska jag bänka mig vid tv! kl 19,30 halv 8 hos mig TV4
20,00 den rätte för rosing TV 5
21,00 ny säsong desperate houswhifes!
 så kommer min kväll se ut :)

juste jag är umanad av coneh:

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon har gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger eller skriv ditt egna namn som svar. Lycka till!

1. Vad heter du? Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: -
3. Flicknamn: Tova
4. Pojknamn: Tobias
5. Yrke: Tandläkare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tuptop
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Tandborste
10. Plats/Stad: Tunisien
11. En orsak att vara sen: Trampade i hundbajs så jag fick stanna och ta bort det
12. Något man skriker:
13. Film: Törnsrosa
14. Något man dricker: Trokadero
15. Band: Tokio Hotel -.-
16. Djur: Tiger
17. Gatunamn:
18. Bil: Toyota
19. Sång: Take a bow ( rihanna )


/ Therese

Anton


Hallå där!
Ja, jag lyckades plugga matte i en HEL timme! Men sen sket det sig.. För då var det dags att ringa Anton i Dalarna. *älskarderasdialekt!*  Vi snackade om allt möjligt i en halvtimme. Sen var han tvungen att gå. Då orkade jag inte återvända till skolböckerna, tyvärr! :/ Utan jag fastnade vid datorn. Chattade lite med Mattias som jag ska träffa på Fredag. Om han inte kan i sista stund.. typiskt honom :p Men vi ska typ hem till mig och göra nåt. Vet inte vad.

Imorgon blir det bowling med skolan, längtar! För jag får gå till ''skolan'' imorgon! :) Nu ska jag kolla på Cops. SMSa mig om du har lika tråkigt som mej!

Much Love, Coneh



uppdate* Designen ser otroligt konstig ut för tillfället.. En mer ''vårig'' design är påväg! Men, det krävs nya bilder och tid. Fixas snart. Ni får så ut!

Om du inte läser aftonbladet:


Att hon inte kände när hon svalde den? hahah, ganska roligt faktist
PUSS NICOLE

2 mars

Idag kom tidningen som jag var med i , tyvärr så kommer jag inte lägga in några bilder eftersom att jag blev sjuktful. Jag fick iallfall ett present kort på JC 200kr.

Idag har jag varit i skolan och min start på dagen är inte bra, Jag vaknade på fel sida , Här kommer en lyckligt bild
wiiee

Jag blev utmanad av Molle

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon har gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger eller skriv ditt egna namn som svar. Lycka till!

1. Vad heter du? Nicole
2. Ett ord på fyra bokstäver: Napp
3. Flicknamn: Nina
4. Pojknamn: Niklas
5. Yrke: Narkosläkare
6. Färg: nyans? är det en färg? haha
7. Klädesplagg:  Nattlinne
8. Mat: Nudlar
9. Sak i badrummet: Necciser
10. Plats/Stad: Negeria
11. En orsak att vara sen: nyste rejält mycket och var tvungen att gå till apoteket
12. Något man skriker: NEEEEEEEEJ
13. Film: Narnia
14. Något man dricker:
15. Band: Noise
16. Djur: Nallebjörn
17. Gatunamn: Notvägen
18. Bil: Nissan
19. Sång: New york new york.
 
PUSS NICOLE

sjuk

Hallå! Förlåt.. Men jag kunde faktiskt inte skriva igår!

Igår : 
Efter skolan åkte jag hem till kallhäll och mötte Johanna. Och vi gick upp till centrum och stötte på Seydo och Robin. Så vi stod och pratade med dom en stund och sen ringde vi Johannas kompis Jesper. Vi skulle tydligen åka till Jakan och träffa honom och sedan ta bussen vidare mot Viksjö! I Viksjö skulle vi träffa ''Lillen'' Varför vi kallar honom lillen är för att han är 95;a men är typ 1,40 cm!! Haha, om ni tänker.. Jag som är 96;a är 1,73 cm! Lite roligt faktiskt. Men lillen vägrade komma från början så vi tre gick in på Ica och kollade på barnböcker (?) Men ända skälet till att vi var inne på ICA var för värmens skull. Hihi. Sen efter kanske 20 minuter så kommer han. Så då gick vi ut och typ snackade. Lillen var full med överskottsenergi alltså! Och en rolig liten människa :p Han fick Johanna att skratta 16 gånger tror jag det var (?) Men jag skrattade mest hela tiden *töntjagär* Runt fem i fem tog jag, johanna och Jesper bussen hemåt. Eller ah, till Jakobsberg. Och väl där sa vi hejdå till Jesper som bor där i jakan. Och vi tog bussen hem. Johanna klev av vid sig och jag fick sitta kvar i min ensamhet och kliva av på stationen där Pappa hämtade mig. Eftersom att vi skulle på födelsedagsmiddag hos farmor! Och fyfan vad kallt det var ute!

Till och med hemma hos Farmor frös jag.. Men till middag fick vi iallafall välja mellan Ris/potatis och Kassler i sås/Mango kyckling. Jag tog mangokyckling och det var supergott! :) Efter att vi hade ätit satte jag mig i deras fotölj och höll på att somna :$ Men blev väckt när det var dags för fika. Haha. Tårta och kakor. Mums* Runt halv nio åkte vi hem och  runt 9 låg jag i sängen redan. Pappa hade datorn så jag kunde inte skriva.

Jag somnade runt halv 11 och sov till 20 över 6 imorse. Men redan då hade jag en sprängande huvudvärk och frös som in i helv* Så jag ringde pappa och han förstod, med tanke på att jag frös redan igår hos Farmor. Så han lät mig vara hemma. Så jag gick och la mig igen och sov till tjugo över elva. Jätteskönt. Huvudvärken är inte lika farlig längre. Men ont har jag fortfarande.

Jag funderar på att hämta min väska med innehållet ....... SKOLBÖCKER! -.- Och plugga! För det blev inget plugg igår eftersom att Johanna drog med mig till Viksjö. Haha. Men ja, jag ska plugga idag. Men först, ;




Jag blev utmanad av Molle


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon har gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger eller skriv ditt egna namn som svar. Lycka till!

1. Vad heter du? Cornelia
2. Ett ord på fyra bokstäver:
3. Flicknamn: Celia
4. Pojknamn: Carl
5. Yrke: -
6. Färg: Ceris rosa (stavas det med C?)
7. Klädesplagg: Cardigan
8. Mat: Citron marinerad kycklingfilé
9. Sak i badrummet: -
10. Plats/Stad: -
11. En orsak att vara sen: -
12. Något man skriker: CP!
13. Film: Curse Of The Zodiac (skräck)
14. Något man dricker: Citronvatten
15. Band: Children of Bodom
16. Djur: -
17. Gatunamn: -
18. Bil: Cadillac
19. Sång: Cowboysången (DEN FINNS FAKTISKT!?)

Jag utmanar: Hannah Therese Alexandra Celia och Emma

Kom inte på så många :$

/ coneh


hinner inte!

hinner inte skirva! måste ta frukost vaknade typ nyss! :o pusshej

/Therese

kladdkaka & cheescake

hejsan bloggen! nu är jag hemma, på mötet fick vi först völja mellan ost&skink paj, kyckling paj och nån lax paj jag tog ost&skink paj. dom som var ''barn'' på mötet var jag,min syrra och hennes kompis och en liten tjej som var typ 3 år? :p sen när dom vuxna hade möte så fick vi vara på övervåningen i lokalen och när mötet var klart fick man kladdkaka och cheescake jag tog båda! tjockis (a) imorgon har vi jumpa orkar inte :/ men.. nu ska jag lyssa på sean kingston - dru your tears den är as bra! men nu ska jag gå, God natt även om jag inte ska sova :p bloggar imorgon! puss

/Therese

3 och en halv dag så blir jag 3ton

stora guld färgade örhängen, koftor / hoods från carlins och kläder från gina tricot , kuvärt väskor och skor, skinnjacka, beyonces konsert biljett och många musik skivor ligger på min önskelista iår. Hoppas hoppas det blir lyckat både med släkten och kompisarna, Får väl se när kalaset med kompisarna blir.. Hoppas nästa vecka.

Det hära örhänge vill jag verkligen ha och går att köpa på affären: Välkommen till Betties Galleria
Jag har bara gjort en liten sång:
3 ton.. 3.. ton tt-- tt on, t r e t t o n,  lalla 3- TON! :D


Måndag

Idag var det en lååång dag i skolan, Det kändes som evigheter. När jag väl slutade så gick vi (Jag, Therese, Micaela, Gianella) Ner till Fritids gården och hade gympa och massa andra roliga saker , Vi hade också fått skratt attack och skrattade riktigt högt och busigt. Nu sitter jag här fullproppade med mat och är helt trött. Ska försöka göra mig social idag och ta bilder för att visa hur jag ser ut?! Den hära låten är jag riktigt kär i just nu , en vacker låt:

ps. är med i julia tidningen och jag ser ut som kossa. Jaja, Hahah nummret heter Julia+ och är special för mode och trend
PUSSAR NICOLE


möte

snart ska jag gå ner till det dära mötet, jag vet inte om det blir nått mer inlägg today :/ kanske! men om inte så får ni ha det as bra! puss&kram / Therese

låten funkar inte!

det funkar inte att ta in låten som jag vill! :@ men här iallfall länken till låten, ska försöka lägga in den senare om det går! promes!
http://www.youtube.com/watch?v=1eOCfN9LbdE

skolan -.-

tjoo! nu är jag hemma, idag i skolan så fick vi reda på att vi ska designa eller göra en skiss på vårt ''dröm hus'' fast vi har bara råd med 50 kvadrat meter och det är ungefär en liten tvåa eller en stor etta sen har vi en budjet på inredning och sånt då har vi 50 000:- men annars gjorde vi ingeting . sen efter skolan åkte jag hem med pappa för jag är så sjukt trött! guud ! jag kommer somna snart fan :$ men idag hhar jag inget planerat bara chilla vid tv och datorn eller juste pappa ska på ett möte och då bjuder dom på paj så jag ska typ följa med asså det kommer vara några andra som är ingefär lika gammla som jag också dära tror jag men min syrra ska också följa med men nu ska jag gå ha det bra! / Thereshihöhö
konstig bild ;p


Nu sitter jag i skolan och ..

ska försöka jobba svenska! Gabbi springer runt med Matilda och ber om småmynt av typ alla elever på skolan :p Desperata or what? ;) Haha, sötnosar. Imorse hade vi kuratorn på bgn. Vi ska tydligen ha det hela veckan, och ha Malle på eftermiddagarna. Carro har tydligen åkt till fjällen, hehe. Och ja .. Vad var det jag sa? Mattias är sjuk och kan inte träffas idag heller! Så.. jag ska nog hem och plugga på. Vet att jag brukar säga det.. men aldrig gör det :o Men jag ska göra ett försök idag iallafall!

Runt halv sex går jag upp till Farmor i hopp om att slippa tjafs med P... Han ringde även idag och sa att jag skulle kunna få goosejackan nu (?) Liksom, great!? Nu när ella's pappas kompis redan sålt den till någon annan. Skit irriterande.. Men nu måste jag försöka plugga.

Puss på er, hörs senare!
C

trött Therese

God morgon! nu sitter jag och äter frukost, idag vaknade jag fem i sju men låg kvar till kvart över sju jag var och är så jävla trött! :/ det blev ganska sent igår.. men idag är det skola JIPPIE! nooooot! jag har verkigen inte längtat till skolan! jag vill ha lov! (a) men nu måste jag kila pusshej Therese

Godmorgon

Godmorgon hörrni!

Idag ringde väckarklockan på 06;00! Inte speciellt pigg.. Och frös, det gjorde jag också.. Även fast det var 22 grader här hemma. Men jag klev iallafall upp, gick inte till köket och gjorde iordning frukost. Åt, hoppade in i duschen. Bytte om och sminkade mig. Outfit kommer!
Idag börjar jag 08;30. Så jag tar 54 tåget. Möter Gabbi i spånga som vanligt och så tar vi bussen till skolan. På onsdag! Då blir det bowling med skolan! Vet inte om jag sagt tisdag förr.. Men det är iallafall på onsdag. Då jävlar, då ska jag äga Gabbi! *hejjagärsämstpåbowling* Men det ska iallafall bli jättekul. Vad händer efter skolan då? Ska träffa Mattias. Om han inte säger att han inte kan igen.. Ikväll är det födelsedagsmiddag hos farmor. Hoppas på ett bättre avslut än sist! :/ Ska även till pappa idag. Hoppas det går bra också.. Men nu ska jag packa väskan, men först ;



Vitt linne - GinaTricot
Randig tröja - Cubus
Svarta strumpbyxor (syns inte) - H&M
Leggings - H&M
Halsduk - GinaTricot

Till det mina pärlörhängen, converse och everest jackan!


Looove, Cornelia

besökarna går i vågor..



Ja, dom går verkligen i vågor!
Men nu måste jag verkligen hoppa i säng! Klockan är mycket (;
Nightkisses, coneh

Det är nu vi lever.

Hej alla coola och glada här sitter jag och är sjukt glad för nästan ingenting. Jag har  inte gjort någonting idag för att ingen ville vara med mig. Det fick bli en data/tv/äta dag. Utan någonting annat förutom det. Jag har varit ute i kanske 2 minuter helt ensam och tittade på bilvägen ? Gatan! Som är vid våran balkong, inte en så vacker syn men finns alltid något som händer och Förutom tv tittande och ätandet så har jag ritat av en snygg kille från datan till papper själv. Han är sjukt snygg.  Bild kommer* någon dag

Imorgon blir det skola igen och jag har inte längtat tillbaka. Är trött på allt "roligt arbete hela tiden" Jag vill göra någonting riktigt jobbigt som jag måste slita för. Nästa helg har jag besämt att jag ska ränsa hela rummet! Okej, förutom kläderna som ligger i en hög bredvid soffan.

Kommer kanske inte blogga lika ofta längre eftersom att min favorit data är sönder och alla bilder, program som photo shop, gimp och movie maker är helt borta så känner jag absolut ingen sorg. Känns könt att få styra allt till liv och få bort alla jobbiga minnen och börja om på nytt. Ska skärpa mig och ta hänsynt till nästa data.
Jag känner skuld över att det var jag som tog sönder den. Den bara slocknade när jag var inne på pa.. Visste inte vad skulle göra. Förlåt pappa :/


för er som undrar så har jag inte ritat bilden som är här ovanför.

tagen från cornelia ,

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vet inte :)

 2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
aha annars skulle du ju inte kunna messa mej nu <3<3 :)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
okej, träffas? <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
hah okej<3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
ja men vart?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag får bara vara ute i en och en halv timme då är det ingen idé...

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Skulle jag oxå med? <3

8. Vad vill du höra mest av allt?
okej, är han nå snygg då?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
hahahha!

10. Din romantiska replik?
okej gå till valla

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
du äger ah ;) <3

bara en sån här liten lista.. :$

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Oj, har lånat pappas mobil, och han har inga nummer.

 2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Har vi träning imorron?<3

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Självklart :)<3<3 vad görs ?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Japp:D<33

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Okej, ha det bra!:D<3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Varför?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Aa :)

8. Vad vill du höra mest av allt?
NEJ BEBO :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Nej Fy Coneh vad är det du säger ;o<3333

10. Din romantiska replik?
Nån vaken sötnos som vill smsa?:)<3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Aha :p<3

- coneh


Wallander VS Beck .. (?)


Hej bloggen!
Nu ikväll blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Blev inget skoljobb gjort över huvud taget. Lite dåligt.. Men jag tänkte alldeles strax lägga mig i sängen och läsa om ''hur ljudet sprider sig'' Eftersom att vi har prov på det nästa vecka.. Tror jag det var (?) Sen klockan 21:00 är det ju Beck också. Det får jag inte missa! Missade förra veckan. Men ikväll ska jag se.
Imorgon är det också första dagen i skolan efter sportlovet.. Inte speciellt lockande, om jag får säga det själv. Men jag får träffa Gabriella, som jag inte träffade på lovet. Så det är ett + iallafall. Vad vore skolan utan vännerna liksom? ;)
Men nu har jag två frågor till er läsare
1) Jag funderar på att färga mitt hår igen, denna gång vet jag inte hur.. något tips?
2) För er som kollar på Wallander / Beck, vilken tycker ni är ''läskigast''?

Allt för mig ikväll, vi hörs imorgon bitti. Puss på er! / ConehM

bilder

hejsan! kom hem för kanske tio minuter sen till pappa, har varit ute med nadwo,yasse,ida och amanda. ikväll ska jag hänka mig vid tv med syrran och mysa! :) idag så vaknade jag och emelie vid 10 och jag har inet fått mycket sömn inatt! vi gick och la oss vid 3 sen vaknade jag,mirre och amanda vid 20 i 4 sen andra gången vid 5 i 5 och tredje gången 5 över halv 6 sen somnade jag om och gick upp vid 10, så jag är as trött! här kommer bilder ifrån igår orkar inte lägga upp alla för det vara as många! men nu ska jag gå tror inte det blir nått mer inlägg idag så God natt!
 /Therese
w ww www wwww wwwww 
ww hjmjk jk, m

min kväll

hej bloggen! igår så hade vi det jätte roligt! jag mötte upp yasse så mötte vi dom andra vid valla sen gick vi till kinaresturangen, jag gjorde så att alal tog wockade äggnudlar med kyckling och alla tyckte det var as gott! hihi trendsättare (a) sen åt vi efterrätt friterad banan m glass. sen gick vi hem til emelie och kollade på barnhemmet, sen kollade vi på yes man. haha sen började alla utom coneh attt klä ut sig yasse var kille,jag rysk och lollo,emelie,amanda och mirre var fjortisar vi gick ut ochkså och självklart tog vi as många bilder! lägger ut dom inte alla men en på när alla är med. vi somnade vid 3 sen vaknade alla tusen gånger! men nu ska jag snart möta yasse ha det bäst! hugs Therese

Filmkvällen..

Juste! Glömde ju berätta om igårkväll!
Jag gick och mötte Amanda, Emelie och Lollo uppe i mitten. Vi gick vidare och mötte resten av tjejerna vid valla, så gick vi vidare till vietnamesen. Väl där beställde vi mat. Jag tog wookade äggnudlar med kyckling och grönsaker. Supergott! Som ''wb förätt'' fanns det räkchips. Asså, jag åt EN HEL! Äter aldrig någonting som innehåller räkor, eller skaldjur över huvud taget! Menmen. Vi åt också efterätt, friterad banan med vaniljglass. Första gången för mig, men det var faktiskt gott. Efter att vi ätit gick vi och köpte chips och gick vidare hem till Emelie. Där skulle vi kolla på Skräckfilm, Barnhemmet. Emelie's dvd funkade inte med bränd film. Så jag och Emelie gick hem till mig och hämtade min dvd. Eftersom att jag bor typ 3 minuter ifrån henne. Men smart som jag är glömmer jag kontrollen till dvdn. Så jag och lollo får gå hem till mig och hämta den :p Sen funkade allt. Vi kollade på barnhemmet somsagt. Den var bra! Bara lite småläskig ibland. Efter den kollade vi på Yes Man Eller.. vi kollade inte så mycket :p Dom började sminka sig til fjortisar bland annat. Runt 01;00 gick jag hem. Det var min lördagskväll det! Lyckad med andra ord! :)

Många pussar, Cornelia


pluggapluggaplugaa

Hello there!

Skrev ingenting imorse.. Sorry for that!
Jag gick upp halv tolv. Duschade, åt frukost och gjorde mig iordning. Runt kvart i ett gick jag mot bolindervallen. Väl där mötte jag Hannah och Frida. Vi pratade med rudis pappa som saltade konstgräset. (för att snön ska smälta.) Vi frågade om dom behövde hjälp med någonting. Så vi gick och hämtade borste och två stora spadar och hackade bort isen från planen. Fick superont i händerna! :p Just då var det också väldigt varmt. Men sen blev det skiiiiitkallt! Sen kom Mikis, Jennifer och Rebecka också. Så vi kollade på P95's match tillsammans. Dom mötte något Vitt,grönt,gult lag. Det var en träningsmatch, så det var inte så jätteviktigt :p Men kallhäll spelade bra. Dom körde tre halvlekar och fyfan vad jag frös i sista halvlek!? Skit kallt.. Satt där med mina kalla converse och frös som fasen. Men matchen slutade 0-0 och då gick jag hem. Och nu sitter jag här med fötterna i fotbad och har precis ätit en macka. Suuuperskönt! Jag ska alldeles strax börja plugga mattematik. Så tråkigt att jag vet inte vad! Men jag behöver verkligen plugga :( As tråkigt!
Men här kommer lite bilder från dagen ;









HAHAHAHAHA! Vart har # 13 sin hand? ;) *Klikli*

Pussar*, Cornelia

HEJSAN!

IGÅR så var jag barnvakt :/ inte så roligt ,.
IDAG började jag med att chilla och äta frukost sen så bestämde jag mig för att sätta på mig kläderna (adidas byxor, svart linne (från H&M) och canada gooes jacka) efter det så tog jag en promenad med hunden . Idag vet jag faktisk inte vad jag ska göra men lite av allt ska jag nog , har fortfarande ingen data :/ . men nu ska jag dra .PUSSAR
                                                                      // gianella


Om 4 dagar är jag tonåring

Idag ska jag ut med Alex och några flera? Vet inte riktigt om vi ska va? Men jag tror nog det, Här kommer dagens outfit


Adidas kofta från Adidas 699 kr
Svart linne 99 kr på H&M
Byxor från Vera moda, märket only för 299 kr baggy
$ dollarmärke örhänge 50 kr i portugal.

älska dag otto!



- Godnatt, coneh

RSS 2.0