I'm sorry..

Vet, vet vet! Har inte skrivit på några dagar..
- Har inte haft ork eller så .. Senaste dagarna har varit jobbiga. Jag är väldigt orolig för en viss person. Det skrämmer mig och jag vet inte om jag gör rätt eller fel. Borde jag prata med någon? Jag vetefan.. Usch.

Dagen då, vaknade runt halv sju. Bytte om och åt. Sminkade mig knappt, lite lite mascara samt pyttelite puder. Skönt! Kom till skolan runt tjugo över åtta. Hade bg, engelska, matte, lunch, rast rast rast. Satt och pratade med kompisarna om Falun. Längtar som in i helvete! För er som inte vet så åker vi (skolan, årskurs 6) till Falun en gång varje år. Alltså, första gången jag åkter dit med skolan. Vi kommer att bo i ett gammalt mentalsjukhus, vilket är läskigt.. :$ Vi kommer att åka dit måndagen den 27 april och kommer hem igen torsdagen den 30 april. Vilket betyder att vi får vara där en dag mindre än alla andra :/ Bara för att det är röd dag den 1 maj. Bajs. Menmen. Kul ska vi ha! Vi är nu sex stycken tjejer som ''ska'' bo tillsammans. Vi ska iallafall välja varandra på lappen. Hoppas att vi får det också! Skit kul. Massa skräckfilmer, powerking, sena kvällar, bus, allt! Längtar somsagt.
Runt tjugo i två åkte jag hem. Orkade inte vara kvar. Jag kom istället hem och pluggade själv. Hade huvudvärk så därför gjorde jag som jag gjorde. Satt istället hemma och pluggade i över en timme. Brabra!Föresten, i lördags var jag på Domarkurs! Jag ska börja döma 5-manna och 7-manna, jättekul! Men det roligaste blir nog 5-manna. När dom söta små 6 åringarna springer runt som yra höns och sparkar på bollen. Suuupergulligt!

Här kommer lite bilder från Domarkursen! ;Vi hade kursen tillsammans med P95 också. Bilden precis ovan är på Anton. Hähä.

Träning ikväll, troligtvis bara jogging.. Hoppas vi slipper backen! *latlatlat!* Men vi hörs väl efter den skulle jag tro, puss på er. / C

Kommentarer
Postat av: Johanna

SAKNAR ER SOM FAN MITT ÄLSKADE KALLHÄLL !:(

2009-03-23 @ 21:08:07
URL: http://jhnas.blogg.se/
Postat av: coneh

sv: VI SAKNAR DEJ MED :( <33333

2009-03-24 @ 11:11:33
URL: http://dreamgirls.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den!)

Har du blogg? Isf vad heter den? ;

Vad vill du ha sagt? ;

Trackback
RSS 2.0